To je to što me zanima!

M. Hughes: Bit će mi čast trenirati Brazilca Robinha

Govorio sam da moramo, ako se želimo mjeriti s najboljim engleskim klubovima, dovoditi igrače najvišega, Robinhova kalibra, rekao je Hughes
Vidi originalni članak

Trener Manchester Cityja Mark Hughes oduševio se kasnonoćnim raspletom pregovora s Real Madridom oko brazilskog superstara Robinha.
Brazilski 24-godišnji nogometaš stigao je u drugi klub iz Manchestera za odštetu od 40 milijuna eura. Španjolska Marca tvrdi čak i više: 42 milijuna!
- Neopisivo sam uzbuđen što sam dobio priliku raditi s nevjerojatno talentiranim nogometašem kao što je Robinhho. Govorio sam ranije da moramo, ako se želimo mjeriti s najboljim engleskim klubovima, dovoditi igrače najvišega, Robinhova kalibra. A Robinho je jedan od najboljih svjetskih nogometaša - izjavio je dječački zaigrani Hughes nastavivši:
- Radujem se trenutku kada ću ga predstaviti suigračima, kao i navijačima prilikom prve utakmice. Ovo je najbolja moguća izjava o namjerama Manchester Cityja.
Robinho je potpisao četverogodišnji ugovor. Igrat će, navodi Marca, za godišnju plaću od šest milijuna eura. Nova korporacija koja je preuzela klub od Thaksina Shinawatre, Abu Dhabi United Group (ADUG), uspio je realizirati transfer u svega tridesetak sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hrc_dinamo 02.09.2008.

    Kaj si rekel?ima real i boljih....??? Pa to je njegov predsjednik kriv,ne on,ništa mu drugo nije ni preostajalo nego da potpiše za city,kad je već reko da bi išo u englesku igrat,onda su ga zato i prodali jer su mislili da će bit nezadovoljan....Real je prodao vrlo talentiranog igrača....vidi se da u nogometu vlada NOVAC...jel ti tajlanđani imaju pojma ko je uopće robinho uopće?dobro je platini reko za svaku sezonu u prijelaznome roku 15 milijuna eura ni više ni manje....

  • Jolinho 02.09.2008.

    'Ko ga j***, ima Real i boljih... Sretno Robinho!

  • mercedes 02.09.2008.

    danas je takvo vrime doslo da ako bi i NK ZMAJ ponudi toliko love on bi dosa, zato kristian-Os ne seri jer njima nije vazno kako se klub zove nego money......money kako si i sam napocetku napisao p.s zar mislis da on nije profitira bez obzira sta vise neigra u real ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare