To je to što me zanima!

M. Petrić protiv M. Zidana, dvoboj zamijenjenih igrača

Subotnji bundesligaški susret između Borussije i HSV-a donosi i sudar dvaju razmijenjenih napadača, Mladena Petrića i Mohameda Zidana
Vidi originalni članak

Podsjetimo, dvojicu su napadača njihovi klubovi na početku sezone razmijenili. Petrić (27) je iz Borussije otišao u HSV, a u drugom smjeru je zajedno s 4,8 milijuna eura krenuo Zidan (26). U njemačkom Bildu su u najavi utakmice analizirali tko je bolje trgovao, odnosno tko je više dobio razmjenom igrača. Obojica imaju podjednako godina, no Mladen je u boljoj formi. Prema Bildu odgovor je jednostavan. Petrić je u HSV-u zabio osam golova u 14 utakmica, a sportski direktor Dietmar Beiersdorfer kaže:
- Mladen je pokazao svoje kvalitete. Jako sam zadovoljan njime. Mohameda se nismo odrekli, no u ovu sezonu je ušao opterećen lošom sezonom i s psihološkim teretom neuspjeha. Zato smo ga mijenjali.
Za to vrijeme Zidan je u dresu Borussije zabio dva gola u devet utakmica. Dovoljno da se za sada čini kao veliki promašaj. Trener Jürgen Klopp jako cijeni Zidana te kaže:
- Mohamed jako dobro radi. Drago mi je da ga imamo, a svoje kvalitete će pokazati u budućnosti. Mladen Petrić progovorio je par riječi o subotnjoj utakmici.
- To je posebna utakmica za mene. Lijepo će biti igrati protiv bivših suigrača, a lijepo bi bilo i poslati ih kući bez bodova. Ako izgubimo, sigurno će nas kritizirati - rekao je Petrić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare