To je to što me zanima!

M. Unitedu tek bod protiv Boltona, Klasnić na klupi

Utakmica 6. kola između Boltona i Manchester Uniteda završila je 2-2. Knight i Petrov su zabili za domaće, Nani i Owen za goste. Klasnić nije igrao
Vidi originalni članak

Niti na trećem ovosezonskom gostovanju nogometaši Manchester Uniteda nisu uspjeli dohvatiti tri boda. Utakmica 6. kola Premiershipa između Boltona i "crvenih vragova" na Reebok stadionu završila je remijem 2-2.
Poveo je Bolton golom Zata Knighta glavom iz neposredne blizine nakon prethodnog ubačaja iz kuta. Gosti nisu dugo čekali na izjednačenje, te je Portugalac Nani u 23. minuti nakon sjajne solo-akcije započete još na centru zabio za 1-1 s ruba kaznenog prostora u desni donji kut vratara Jussija Jaaskelainena.
Na odmor se otišlo s neriješenim rezultatom, a u nastavku su ponovo bolje krenuli domaćini. Martin Petrov zabio je u 67. minuti iskosa s lijeve strane u bliži kut vratara Edwina van der Sara, nakon što je prethodno lažnjakom okrenuo Darrena Fletchera. Nakon njegovog udarca lopta je od Fletchera promijenila smjer i prevarila iskusnog nizozemskog vratara.
Konačan rezultat postavio je Michael Owen u 74. minuti glavom. Zabio je omaleni napadač iz teške pozicije leđima okrenut prema golu, nakon prethodnog ubacivanja Nanija. Lopta je u mrežu ušla uz pomoć vratnice.
Ivan Klasnić odgledao je svih 90 minuta s klupe za Boltonove pričuve. Manchester Unitedu je ovo bio treći remi na gostovanjima ove sezone (2-2 kod Fulhama, 3-3 kod Evertona), a osvojenim bodom propustio je na najbolji način iskoristiti subotnje poraze najvećih konkurenata Chelseaja (1-0 od Manchester Cityja) i Arsenala (3-2 od West Bromwicha). Ipak, prestigao je Arsenal na drugom mjestu ljestvice, te za vodećim Chelseajem zaostaje tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • chelsea_fan 26.09.2010.

    to se čekalo :)

  • loki_cro 26.09.2010.

    klade si popunile blagajnu

  • Philly76 26.09.2010.

    klasnić je duplo bolji od elmandera ja neznam šta ta trener izvodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare