To je to što me zanima!

Mađarski izbornik Rossi: Ovo mi je najveća pobjeda karijere

Možemo mi i bolje, a ovima koji me kritiziraju: Mađarska ima 10 milijuna izbornika, a Italija 60 milijuna. No ja sam taj koji odlučuje, rekao je Marco Rossi, izbornik Mađarske nakon što je srušio Hrvatsku 2-1
Vidi originalni članak

Marco Rossi (54) vodio je slovačkog prvoligaša Dunajsku Sredu, mađarski Honved, talijanske klubove Cavese i Speziju, ali prvu pravu šansu da se pokaže u trenerskom svjetlu dobio je na klupi Mađarske koju je preuzeo u lipnju prošle godine.

- Ovo mi je najveća pobjeda u karijeri, vrhunac moje karijere. Sretan sam što svoju sreću mogu podijeliti s mađarskim navijačima - rekao je izbornik Mađarske nakon što je s 2-1 srušio Hrvatsku u kvalifikacijama za Euro 2020. godine.

PORAZ OD MAĐARSKE Igrači: Sad treba pokazati da ono u Rusiji nije bilo slučajno

- U Slovačkoj nismo imali sreće i izgubili smo, ali sada nam se sreća nasmiješila. U ovakvim utakmicama je iznimno važna koncentracija, a mi smo taktički i fizički puno radili za ovu utakmicu, no vjerujem kako ova momčad može i bolje - rekao je Talijan.

- Ova pobjeda neće značiti ako u idućem kolu ne dobijemo Azerbajdžan - dodao je.

'VATRENI' IZGUBILI U MAĐARSKOJ Dalić: Nema kukanja i drame. Poraz je poraz. Idemo dalje...

Nakon poraza u Slovačkoj mađarska javnost je kritizirala Rossija zbog izbora igrača.

- U Mađarskoj ima 10 milijuna izbornika, u Italiji 60 milijuna izbornika, međutim, ja odlučujem jer sam za to plaćen - završio je izbornik Mađarske.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon poraza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • crocopman 25.03.2019.

    Kako mi brzo izgubimo ugled to je nevjerovatno. Lakši smo nego k.... kako širimo sad svakome noge.. Dalič mora rotirati igrače po spremnosti i njihove želje po borbenosti!!! Kalinič,Vida i još ko van..

  • 25.03.2019.

    Google je platio za svaki dan online rad od kuće 450 do 900 euros.i su primili prvi mjesec € 23684 i € 29475 u mom prošlom mjesecu paycheck od Google radeći kod kuće za 3 sata rada dan.Čak i oni koji su novi u ovom mogu lakko zaraditi 150 eura po satu, a zarada može biti još veća s vremenom..... Za više detalja =================>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­9­­9.C­­o­­m

  • Leo Archibald 25.03.2019.

    Hrvatski igraci na celu sa Dalicem su srusili sami sebe,a ne ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare