To je to što me zanima!

Ma kad niti ne razmišljaš kako zabiti, a igraš s Theophileom na boku, nemaš se čemu ni nadati!

Klasični Dinamo. Kao u svakom gostujućem derbiju pod Željkom Kopićem. Igralo se bez rizika, pa o napadu razmišljalo tek kad se gubilo. Ili kad su ušil Ivanušec, Bočkaj, Tolić, Špikić...
Vidi originalni članak

Tužno, zabrinjavajuće, katastrofalno... Dinamo je još jednom poražen u derbiju hrvatskog nogometa, Zagrepčani niti ovoga puta nisu postigli gol. Pa realno, nisu ga niti zaslužili. Da, nekad se "modrima" pojave Arijan Ademi i Mislav Oršić pa riješe poneku utakmicu na individualnu klasu, no kada ni njih nema, nema ni golova, nema ni pobjeda.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • aciviij 21.04.2022.

    Kopić nije trener za Dinamo! Kada on u HNL-u igra ziheraški i nije u stanju Hajdukovoj obrani, koja nije među boljima u ligi, zabiti gol, onda u Dinamu nema što tražiti! "Potuci se", pa kako završi! Nitko ne očekuje da Dinamo sve pobijedi. Nije problem izgubljena utakmica, ali je problem kada trener Dinama u HNL-u ekipu posloži za igru na 0:0. Takvu igru nitko ne želi gledati! .... Neka preuzme Zrinski ... i povede dva, tri igrača.. 

  • Purger_ 20.04.2022.

    Protiv istre druga momcad koja grize a u derbijima opet druga momcad koja u 3 utakmice nije ozbiljno uputila udarac, osijek i 2x hajduk. Vrlo vjerovatno je Kopic dobio poziv od mamica da petkovic i gojak moraju igrat. Mislim da Kopic nije toliko bedast da vidi da deckima ne ide a opet da ih gura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare