To je to što me zanima!

Ma, kakav Avram Grant?! Ante Miše je i dalje u modi

Splićani su pobijedili Rijeku 2-0, a za to su morali zabiti samo jedan gol. Mišin Hajduk petu utakmicu zaredom nije primio gol, ovo im je četvrta pobjeda
Vidi originalni članak

Ante Miše nastavio je nizati sjajne rezultate na klupi Hajduka, u pet utakmica upisao je četiri pobjede i jedan remi. Prepoznala je to i publika, koja ga je pred sam kraj nagradila pljeskom uz skandiranje “Ante Miše, Ante Miše”. Avrama Granta više nitko i ne spominje, a kako i bi kad su pred Hajdukom i njegovim aktualnim trenerom dvije najznačajnije utakmice polusezone, prvenstveni i Kup ogled u Koprivnici.
- Hajduk je trenutno najspremnija i najkvalitetnija ekipe u Hrvatskoj - ispalio trener gostiju iz Rijeke Robert Rubčić i najavio:
- Dat ćemo sve od sebe u srijedu, vjerujem da ćemo pobijediti Dinamo - optimističan je Rubčić.
Maloj 'hajdučkoj euforiji pridružio se i Ante Miše:
- Za mene je ovaj Hajduk najbolji u Hrvatskoj! Imamo igrače koji mogu konkurirati Dinamu u borbi za prvo mjesto.
Hajduk je do 23. minute vodio 2-0, a o prikazanoj igri Rijeke najbolje govori činjenica da je golman Subašić ostao neocijenjen.
Najviše zasluga za “gušenje” Rijekinih ambicija ide na račun Goran Rubila koji je u džep pospremio riječkog kapetana Anasa Sharbinija te posve sigurno zadovoljio skaute turskog Genclerbirlgijia, koji su ga ponovno došli gledati.
- Zadovoljan sam kako je momčad reagirala. Ali bio sam uvjeren u pobjedu i uoči utakmice, jer serija pobjeda daje samopouzdanje - rekao je Miše nakon utakmice.
Jedini Hajdukov igrač koji je zabio gol u pobjedi 2-0 je Senijad Ibričić, dok je u 7. minuti vlastitu mrežu pogodio Bodrušić.
- Čudan je to bio gol, moja ruka je bila na Bodrušićevoj glavi i imao sam osjećaj kao da sam mu rukom gurno glavu, od koje se lopta odbila u gol - ispričao je Boris Pandža, koji je bio najbliži Dariju Bodrušiću u za Hajduk sretnom trenutku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • freedom call 23.11.2008.

    miše kupi brazilca Renan Henrique Oliveira Vieira iz mineira

  • mercedes 17.11.2008.

    Hajduk je trenutno najspremnija ekipa u Hrvatskoj , kazao je trener rijecana, a nas tkz novinar tomislav gabelic napise umjesto kazao je.......on napise ISPALIO JE. pa diti je respekt prema covjeku koji ti je dao interviju R.Rubcic-u.

  • Mafija 17.11.2008.

    ajde ante miše svaka čast...dinamovac sam al nek i hajduk počne igrat pa da ionako trula HNL postane zanimljivija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare