To je to što me zanima!

Ma kakav Dinamo, ovo su pravi luzeri: City najgori u povijesti...

Manchester City nije izborio ni Europsku ligu. Momčad vrijedna pola milijarde eura postala je prvi engleski klub u povijesti bez pobjede u grupnoj fazi natjecanja u LP-u
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja sinoć su izgubili na gostovanju kod dortmundske Borussije (1-0). Bio je to sedmi europski poraz "građana" na posljednjih devet gostovanja . City je u skupini D najelitnijeg europskog klupskog natjecanja završio posljednji. Ostali su čak bez Europske lige. 

Manchester City vrijedi nevjerojatnih pola milijarde eura. I što su napravili? Ušli su u povijest kao najgora engleska momčad u Ligi prvaka svih vremena. Jedino je City završio Ligu prvaka bez pobjede od engleskih klubova u povijesti Lige prvaka. Ujedno su njihova osvojena tri boda najgori bodovni učinak od engleskih klubova. Gori su čak i od Blackburna koji je prije 17 godina osvojio četiri boda.

U takvom će raspoloženju Manchester City dočekati nedjeljni derbi protiv Uniteda. 

- Odsad moramo misliti samo na deri. Ne smije nas ovo potresti. Imamo pet dana da se sredimo - rekao je trener Cityja Roberto Mancini i dodao:

- Kad počnemo griješiti, kao što smo to radili u prve dvije, tri utakmice, teško se vratiti. Čudna je ta Liga prvaka. Borussia je prošle godine ispala u skupini, a ove može osvojiti Ligu prvaka - dodao je Mancini.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • WOMANIZER 05.12.2012.

    e to je već žalosno!

  • SlavenIvankovic 05.12.2012.

    tri riči:Engleska ,bogatstvo,bahatost

  • 05.12.2012.

    Jbg nemaju vođu ekipe...nekk autoritet na terenu.Mancini je sprdačina.Ovo je Šeikova prćija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare