To je to što me zanima!

Ma kakav Ivić, Ratko Rudić ili Vaha...?! Mi sve znamo!

Mirko Novosel najavio je da na košarkaškom Svjetskom prvenstvu nećemo napraviti ništa. Ali njega nitko ništa nije pitao, pa ni Joke Vranković
Vidi originalni članak

I ja sam bio mlad trener, ali sam često kontaktirao s iskusnima. Oni su mi jako pomogli, osobito u vođenju reprezentacije, izjavio je Ratko Rudić. Najbolji i najtrofejniji vaterposki trener na svijetu ne srami se priznati da je učio od Bate Orlića i Aleksandra Seiferta. Istodobno, ne može se načuditi da njega gotovo nitko od mlađih trenera ne pita za savjet, ne dođe pogledati trening... Zato Rudić stalno mijenja pomoćnike, da nešto nauče. A jedan njegov bivši učenik i pomoćnik ove je godine igrao u finalu Europskog prvenstva u Zagrebu, talijanski izbornik Alessandro Campagna.
Vahid Halilhodžić 'na prvu' je osvojio sve oko sebe. Mostarski fakin ima šarma, duhovit je, ali najviše od svega - on zna. A ponudu da mu bude pomoćnik i nešto nauči dobio je Krunoslav Jurčić. I odbio. Ako se neki ne sjećaju, to je onaj gospodin koji je uz aut-crtu, izbuljenih očiju, saginjući se, vikao na igrače. Odbio je biti pomoćnik treneru koji je vodio klubove u Ligi prvaka, Obalu Bjelokosti, trenirao je Ronaldinha i Didiera Drogbu. Kruno valjda već sve zna. I Tomislav Ivić, jedan od najboljih naših trenera, ne vjeruje da ga nitko od mlađih ništa ne pita. Valjda oni već sve znaju.
Mirko Novosel rekao je prije košarkaškog SP-a u Turskoj, na kojem smo pobijedili samo Iran i Tunis, a od svih ostalih izgubili, da nećemo napraviti ništa jer je sve pogrešno. A izbornik Joke Vranković nije se sjetio pitati ga za savjet. Valjda i on već sve zna...
Ako već neće zbog sebe, neka barem pitaju nešto i nauče zbog navijača. Da oni ne pate zbog njihova 'znanja'...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bogek 20.09.2010.

    Vaha ima vremena, jos je mlad, Ivic je legenda! Kod Vahe se vidi da je pravi trener!

  • SmackThat 20.09.2010.

    Krunu Jurčića ste najbolje oprali, kako se samo kreveljio i buljio

  • igorskee 20.09.2010.

    ne moras Krnje nista osvojiti, govori se o strucnosti pristupu... puno je jos godina za Vahuda uspije osvojiti nesto. Ivic... vrijeme mu je isteklo nazalost, nazadovao je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare