To je to što me zanima!

Ma koji Higuain?! Mandžo igrač godine u izboru navijača Juvea

Navijači su Marija Mandžukića u anketi portala IlBiancoNero proglasili najboljim igračem Juventusa s 44,9 posto glasova. Daleko iza ostali su Higuain, Buffon, Dybala...
Vidi originalni članak

Po dolasku u Torino 2015. godine mnogi su mu predviđali brzi oproštaj od Stare dame, odlazak već u idućem prijelaznom roku, no Mario Mandžukić već se u prvoj sezoni pokazao kao sjajan dodatak ionako jakoj momčadi Juventusa. Godinu kasnije kao konkurencija mu je za nevjerojatnih 90 milijuna eura stigao argentinski superstar Gonazalo Higuain i opet su kritičari selili Mandžu, predviđali mu mrvice na terenu pa i pobunu protiv trenera. 

I ponovno je Mandžo 'preživio', pokazao kakav je borac, kakva je igračina pa čak i uvjerio sve da ne mora nužno biti u vrhu napada da bi bio sretan. Allegri je promijenio sustav igre, prilagodio ga ubojitom trojcu Dybala - Higuain - Mandžukić i hrvatski je napadač oduševio sve, stručnjake, suigrače, protivnike i na kraju one koje je najteže zadovoljiti - navijače.

A oni su ga sada u anketi portala IlBiancoNero proglasili najboljim Juventusovim igračem ove sezone. Hrvatski je napadač dobio 44,9 posto glasova te iza sebe ostavio velike zvijezde Higuaina (33%), Buffona (10,2%) i Dybalu (6,5%), dok su tek nekoliko glasova dobili Bonucci, Pjanić i Dani Alves.

U sezoni na isteku Juventus je već osvojio Serie A i kup Italije, a pred momčadi je još samo finalna utakmica Lige prvaka protiv Real Madrida (3. lipnja) i sasvim je jasno da će ova sezona biti jedna od najdražih u bogatoj karijeri Marija Mandžukića. Trofeji, novi ugovor do 2020. godine i neizmjerno poštovanje navijača... Više od toga nitko ne može tražiti.

Naravno, kad je riječ o tako velikom klubu kakav Juventus jest, jasno je da je i više izbora u igri. U onom objavljenom na stranicama Juventusa najboljim je proglašen Gonzalo Higuain, a na portalu Rivistaundici jedan od stručnjaka nagradu igrača godine u Serie A dao bi upravo našem Mandži.

 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • user_465735 30.05.2017.

    Manđo najbolji igrač Mladosti ( Juventus ). Kako neće pa na svakoj utakmici izgara do maksimuma, pa ko ga nebi cijenio.

  • Negann 29.05.2017.

    Ako sada netko ovdje napise kako je Mandzukic los igrac ili panj onda taj netko radi budalu od sebe!

  • LOLNeki 29.05.2017.

    Ma dajte molim vas, nemaju navijači Juvea pojma. Ako forum 24 sata redovito govori o Mandži kao panju, kada promaši jedan zicer a zaborave da je prije toga napada šprintao skroz do našeg šesnaesterca kako bi pomagao bekovima i tako nebrojeno puta prije toga. On onda mora biti panj jer stručnjaci komentatori 24 sata ne griješe a sve trofeje koje je osvojio u najjačim ligama svijeta je sredio Mamić a ne Mandžina klasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare