Obavijesti

Sport

Komentari 97

Ma koji Higuain?! Mandžo igrač godine u izboru navijača Juvea

Ma koji Higuain?! Mandžo igrač godine u izboru navijača Juvea
1

Navijači su Marija Mandžukića u anketi portala IlBiancoNero proglasili najboljim igračem Juventusa s 44,9 posto glasova. Daleko iza ostali su Higuain, Buffon, Dybala...

VIDEO

Po dolasku u Torino 2015. godine mnogi su mu predviđali brzi oproštaj od Stare dame, odlazak već u idućem prijelaznom roku, no Mario Mandžukić već se u prvoj sezoni pokazao kao sjajan dodatak ionako jakoj momčadi Juventusa. Godinu kasnije kao konkurencija mu je za nevjerojatnih 90 milijuna eura stigao argentinski superstar Gonazalo Higuain i opet su kritičari selili Mandžu, predviđali mu mrvice na terenu pa i pobunu protiv trenera. 

I ponovno je Mandžo 'preživio', pokazao kakav je borac, kakva je igračina pa čak i uvjerio sve da ne mora nužno biti u vrhu napada da bi bio sretan. Allegri je promijenio sustav igre, prilagodio ga ubojitom trojcu Dybala - Higuain - Mandžukić i hrvatski je napadač oduševio sve, stručnjake, suigrače, protivnike i na kraju one koje je najteže zadovoljiti - navijače.

A oni su ga sada u anketi portala IlBiancoNero proglasili najboljim Juventusovim igračem ove sezone. Hrvatski je napadač dobio 44,9 posto glasova te iza sebe ostavio velike zvijezde Higuaina (33%), Buffona (10,2%) i Dybalu (6,5%), dok su tek nekoliko glasova dobili Bonucci, Pjanić i Dani Alves.

U sezoni na isteku Juventus je već osvojio Serie A i kup Italije, a pred momčadi je još samo finalna utakmica Lige prvaka protiv Real Madrida (3. lipnja) i sasvim je jasno da će ova sezona biti jedna od najdražih u bogatoj karijeri Marija Mandžukića. Trofeji, novi ugovor do 2020. godine i neizmjerno poštovanje navijača... Više od toga nitko ne može tražiti.

Naravno, kad je riječ o tako velikom klubu kakav Juventus jest, jasno je da je i više izbora u igri. U onom objavljenom na stranicama Juventusa najboljim je proglašen Gonzalo Higuain, a na portalu Rivistaundici jedan od stručnjaka nagradu igrača godine u Serie A dao bi upravo našem Mandži.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.