To je to što me zanima!

Ma, koji Mikkel Hansen! Danci luduju za novim bombarderom

Christian Eriksen bombardira više nego slavni rukometaš Mikkel Hansen kojeg ćemo imati prilike gledati na Europskom prvenstvu od 12. do 28. siječnja sljedeće godine u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Danska sportska javnost luduje poslije razbijanja Irske u Dublinu 5-1. Dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji odradili su dominantno te sasvim zasluženo izborili Mundijal.

Za Dansku je ovo četvrti nastup na svjetskim završnicama, prvi poslije 2010. kada su u Južnoj Africi ispali u skupini.

Za režiju fenomenalne nogometne partije u Dublinu pobrinuo se Tottenhamov Christian Eriksen (25), jedan od najboljih veznjaka u Europi.

Glavna danska zvijezda utrpala je hattrick, a svaki gol bio je posebno remek djelo. Posebno onaj drugi Danske za preokret...

VIDEO

U kvalifikacijama za Rusiju utrpao je deset golova. Zabijao je za bodove protiv Armenije, Crne Gore i Rumunjske prije nego što je srušio Irce s tri komada. Prema Transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura i pitanje je koliko će se dugo zadržati u londonskom klubu. 

Od 2013. je u Tottenhamu, prije toga je igrao za Ajax gdje je učio od velikog Dennisa Bergkampa.

- Da, puno vremena smo proveli na travnjaku kako bih upio od njega pokrete s loptom, ali i bez lopte. On je bio genijalan igrač, puno sam naučio od njega - otkrio je Christian. Što se, uostalom, lako primijeti na terenu.

Bombardira više nego slavni rukometaš Mikkel Hansen kojeg ćemo imati prilike gledati na Europskom prvenstvu od 12. do 28. siječnja sljedeće godine u Hrvatskoj.

Danska je u skupini sa Španjolskom, Češkom i Mađarskom i te utakmice će se igrati u Varaždinu. Christianove majstorije na velikoj smotri Mundijala pričekat ćemo do ljeta 2018.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Seattle 15.11.2017.

    sjecate li se kako je vecina ismijavala tottenham kad su doveli eriksena i jos nekoliko igraca novcem od prodaje balea

  • Boki8 15.11.2017.

    Eriksen je novi Laudrup i po meni mozda i najbolji vezni odigrava proigrava a i trpa golove.

  • MarioRonjak 15.11.2017.

    Sad je odjednom jedan od najboljih? Idiotske novine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare