To je to što me zanima!

Ma, koji Salah: Olmov trenutak magije je gol kola Lige prvaka!

Bilo je to remek djelo "modrog" španjolskog majstora. "U trepavicu" ga je pogodio Damian Kadzior, a Dani je fantastičnom volejem zatresao mrežu nemoćnog Claudija Brava
Vidi originalni članak

Dinamo možda nije prošao u osminu finala Lige prvaka, nije ni ostao u Europi, ali jedan dinamovac ostavio je trag u najelitnijem klupskom natjecanju. Gol Danija Olma Manchester Cityju Uefa je izabrala za najljepši gol 6. kola!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je to remek djelo "modrog" španjolskog majstora. "U trepavicu" ga je pogodio Damian Kadzior, a Dani je fantastičnom volejem zatresao mrežu nemoćnog Claudija Brava.

EVO GDJE GLASOVATI Olmo uz Salaha: Uefa je njegov gol nominirala za naj ovog kola

Impresionirao je time ljude iz Uefe koji svako kolo biraju najbolji gol, ali i navijače iz cijelog svijeta koji su ga izabrali prije Mohameda Salaha, Houssema Aouarua i Felipea.  Favorit za osvajanje ove laskave nagrade definitivno je bi Salah koji je u pobjedi Liverpoola nad Salzburgom (2-0) zabio krasan gol nakon što je zaobišao golmana i iz teške situacije pogodio. "Redsi" imaju vojsku navijača, a i Salah je omiljen u Africi, međutim, Olmo ga je ostavio iza.

ZIMA U MAKSIMIRU Odlazi Olmo, a upitni statusi Hajrovića, Pinta, Gavranovića...

Houssem Aouar prekrasno je zabio desnom nogom u rašlje u remiju Lyona i Leipziga. Dugo se namještao na udarac pa kirurški preciozno pogodio. Atleticov Felipe, pak, zabio je gotovo identičan pogodak kao Olmo u pobjedi 2-0 nad ruskim Lokomotivom. Ubacio mu je suigrač s desne strane u pet metara, a ovaj je fantastično udarcem iz prve prevario golmana.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Prikaze2010 14.12.2019.

    Ma kakav messi kakav ronaldo...olmo je najbolji igrac svih vremena 😁

  • nostradamus 13.12.2019.

    Vec mi je sada zao kaj odlazi

  • lovac_u_mutnom 13.12.2019.

    Ma koji Salah, koja Zvezda, koji q..... Dinamo je zbog ovog gola trebao dobiti specijalnu pozivnicu i direktno ici u 1/2 finale !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare