To je to što me zanima!

Ma samo nam takni Nikolu! Jokićeva braća uzvratila na prijetnje Morrisu: Čekat ćemo te

Trebao si pustiti ovo kako je i završilo umjesto da javno prijetiš našem bratu. Tvoj brat prvi je napravio prljavi potez, poručila su Marcusu Morrisu braća Jokić, Nemanja i Strahinja
Vidi originalni članak

Čekao si da moj brat okrene leđa. Ovo sam ti zapamtio, zaprijetio je vrlo ozbiljno Marcus Morris, brat Markieffa Morrisa na kojega je Nikola Jokić divljački nasrnuo na utakmici Denvera i Miamija.

SRUŠIO GA S LEĐA Morrisov brat zaprijetio Jokiću: Ovo ponašanje sam ti zapamtio! CURRY UBACIO 50 POENA VIDEO Jokića 'okrenulo': Prvo je odigrao utakmicu sezone pa divljački srušio igrača Miamija!

E, pa stigao je i novi nastavak jer oglasila su se braća Jokić, Strahinja i Nemanja.

- Trebao si pustiti ovo kako je i završilo umjesto da javno prijetiš našem bratu. Tvoj brat prvi je napravio prljavi potez. Ako želiš napraviti neki novi korak, budi siguran da ćemo te čekati - odgovorili su Jokićevi čiju je autentičnost poruke potvrdio novinar Denver Posta Mike Singer.

Nikola Jokić, kad se glava ohladila, reagirao bi drugačije da može vratiti vrijeme...

- Nisam trebao ovako reagirati. Osjećam se loše zbog toga, ali dobio sam udarac ranije. Morao sam se zaštiti - rekla je zvijezda Nuggetsa koja je, bez obzira što Morris nije na dobrom glasu u NBA ligi, dobila dosta novih "hejtera".

Trener Miamija Erik Spoelstra ovako je sve prokomentirao:

- Bilo je to vrlo opasno i jako prljavi Jokićev potez.. Na sreću, s Markieffom je sve u redu - kazao je trener Heata.

U svakom slučaju Jokić neće imati oči širom otvorene samo 30. studenog kada će opet igrati Denver i Miami, već i 27. prosinca kada će igrati protiv brata Morrisa... A na kraju dana oglasio se i Markieff.

- Volim vidjeti mržnju. Bez sumnje, napravio sam težak prekršaj, što često radim, ali nikada nisam udario čovjeka a da je bio okrenut leđima. Srećom, drugačije smo odgajani. Mogu prijeći preko toga i nastaviti dalje.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Exterminator 10.11.2021.

    ćale će svakome da kupi po jedan traktor , da deca imaju čime da oru srpsku zemlju buhahahahaaa

  • Roko_Prč 10.11.2021.

    E jel i dalje mislite da za njih znači nešto to što su bogati, što žive u civiliziranom svijetu, što imaju jednaka prava kao i si drugi narodi? Ne, njima to ništa znači jer njima je u genima taj mitomanski, osvetnički, krvnički gen koji izađe na površinu čim nešto zjb pa se počnu braniti time kako njih niko ne voli i kako su svi protiv srba.

  • Hiroo_Onoda 10.11.2021.

    Nikad čuo za njih. Od kuda i zašto su dospjeli na portal? Mislim da znam. Vrijeme će pokazati jesam li u pravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare