To je to što me zanima!

Ma tako se igra za Hrvatsku! Mektiću najljepši poen u DC-u

Službena stranica Davis Cupa Mektićev je poen na mreži izabrala za udarac dana u svim jučerašnjim mečevima. Bilo je to u četvrtom setu pri rezultatu 4-1 za Španjolce
Vidi originalni članak

Nikola Mektić i Marin Draganja autori su novog hrvatskog teniskog čuda. Nakon što je Franko Škugor pobijedio drugi španjolski reket u meču od četiri sata, jučer je hrvatski par napravio još veći pothvat. I njihov meč otišao je u pet setova i više od četiri sata igre, a slavili su protiv jednog od najboljih svjetskih parova, Feliciano i Marc Lopez.

Hrvatski par sjajno se borio nošen fantastičnom publikom u Osijeku, a kad je tako onda i oni mogu iz sebe izvlačiti ono najbolje. U jednom trenutku Mektić se bacio u lovu za lopticom, odletio je i reket, no uspio je vratiti lopticu. Prava je šteta što je u kasnijem razvoju situacije hrvatski par taj poen izgubio, no publika i Krajan bili su na nogama.

Za službenu stranicu Davis Cupa najbolji potez cijeloga jučerašnjeg dana ipak je u vlasništvu našeg Mektića. No nije riječ o bacanju za lopticom već o fantastičnoj reakciji na mreži pri rezultatu 4-1 za Španjolce u četvrtom setu. Mektić je sve sam odradio. Servirao je i otrčao na mrežu, Španjolci su igrali na njega svaki udarac, no Nikola je čudesno reagirao, skratio lopticu na samu crtu i uzeo poen.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ONAJ 101 05.02.2017.

    svitu moj na kraju bitke se "mrtvi" broje,ajde tipično naše hrvatsko,sad ćemo sve ove do sada popljuvat i izbrisat njihove zasluge,jer ovo su pravi i istinski hrvati koji vole hrvatsku državu i za nju srcem igraju!

  • drmm 05.02.2017.

    ...svaka čast dečkima koje je zapalo,da vade vruće krumpire iz vatre...a zbog otkaza/izdaje nekih reprezentativaca/koji su toliko nevažni,da im ni imena nije vrijedno spomenuti...jer recimo,jedan od njih je izjavio,da poslije nastupa u davis kupu ne može nikako doći u formu...što je čisto sebičan čin,jer da su naši branitelji/ali oni istinski,a ne papirnati....svojevremeno tako gledali,danas bi ta bezvrijedna individua igrala pod nekom drugom zastavom...!!!!

  • Armin van Buuren 05.02.2017.

    Nema se šta zbilja je odlično odigrao jučer,još jedan pokazatelj kakvu širinu imamo sada u tim parovima i koliko su naši napredovali zadnjih godina jer prije smo znali često gubiti te parove pa bi se nemali broj puta to pokazalo i presudnim i gubili bi i cijeli dvoboj zbog toga.A sada uz njih dvojicu koji su bez problema top 50 igrača u parovima(Draganja je bio i u top 20),naravno imamo Dodiga koji je sa Čilićem isto sjajan par,a još je tu i Mate Pavić ali neznam šta je s njim,kakvih i dali ima problema sa odazivanjem za reprezentaciju...ali sve u svemu imamo 5 odličnih igrača za parove,što prije nismo imali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare