To je to što me zanima!

Ma tko će igrati: Pošaljite nam već te lisice za seks!

Francuski reprezentativci očigledno su zaboravili da su u Južnu Afriku došli zbog nogometa. Tražili su hitni dolazak njihovih supruga i djevojaka...
Vidi originalni članak

Iskreno, ne mogu objasniti kako nam je Urugvaj uzeo bod. A igrali smo zaista dobro, ispalio je francuski kapetan Patrice Evra nakon utakmice u kojoj je njegova momčad uspjela stvoriti jedva dvije pristojne šanse. Kao da nije bio na istoj utakmici, onoj koja je razočarala na startu SP-a.
A možda postoji i objašnjenje. Jer od nogometa je Francuzima posljednjih dana važnije bilo isposlovati raniji dolazak djevojaka i supruga u JAR. Prvi je dogovor bio da dođu ako “tricolori” prođu u četvrtfinale, no sad im je to dugo čekati.
- Želimo da budu s nama od početka. Učinite sve da stignu već do naše prve utakmice - rekao je Evra vodstvu saveza. I zahtjev je prošao.
- Kao i svaki muškarac, i naši će se igrači bolje osjećati ako supruge i djevojke budu ovdje - kaže Noel La Graet, dopredsjednik francuskog saveza.
Onu nogometnu jalovost koju su pokazali na terenu protiv Urugvaja Gallas, Evra, Henry i društvo gotovo sigurno neće ponoviti u hotelskim sobama. Iz domovine je već stigao pravi poticaj.
- Poslali smo izborniku Domenechu i našim reprezentativcima posebne pakete ‘seksi Francuska’. U njima su kondomi, ulja za masažu i ružičaste ‘pahuljaste’ lisice - otkrio je zaposlenik seks-shopa koji je opskrbio francuske zvijezde za SP.
Samo, netko bi ih trebao podsjetiti da su pred njima još dvije utakmice. I da treba nešto i odigrati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hrvat20 12.06.2010.

    sta je ovo sve poludilo

  • nix_zgd 12.06.2010.

    točno se vidi da izbornik ništa ne radi tamo. jedna te ista akcija se vrti, taktike nema, a ni postava nije najbolje napravljena. sa takvim igračima treba igrat s 3 špice, imaju dobre igrače ali su ko ekipa jadni

  • Knight Cross 12.06.2010.

    hahahaa koji su to manijaci hahah treba nesto i odrigati :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare