To je to što me zanima!

''Ma zar je to moguće?!'' - 'Redsi' bez gola u gostima

Trener Liverpoola Rafa Benitez gubi živce. 'Redsi' četvrtu utakmicu zaredom nisu dali gol u gostima. Liverpoola je na gostovanju porazio Wigan...
Vidi originalni članak

Razočaran sam. Nikako to nije onaj Liverpool koji sam želio. U prvom poluvremenu nismo uopće zaprijetili. Ne znam što više učiniti da se ovi momci probude, rekao je Rafael Benitez, trener Liverpoola, nakon još jednog poraza svojega kluba.
Bivši prvak Europe odigrao je opet lošu utakmicu na gostujućem terenu. U 29. kolu Premiershipa izgubio je od Wigana 1-0. Bila je to četvrta gostujuća utakmica zaredom u kojoj Liverpool nije uspio čak niti zabiti gol.
Prije toga odigrao je 0-0 kod Wolverhamptona i Manchester Cityja, a od Arsenala su na Emiratesu izgubili 1-0.
I u utakmici protiv Wigana Torres, Kuyt i suigrači bili su nedorečeni u završnici.
- Ne sjećam se utakmice u kojoj niti jedanput nismo zapucali u okvir gola. Ovo je strašno. Nismo niti zaslužili bod - rekao je Benitez, trener kluba koji je uz Manchester United čak 18 puta bio prvak Engleske.
Liverpool je trenutačno na šestome mjestu u Premiershipu. Zaostaje 15 bodova za Manchester Unitedom.
- Trebamo hitno nešto mijenjati. Ovo nam je još jedna lekcija. Još nije kasno da se probudimo - zaključio je španjolski trener, koji vodi Liverpool od 2004. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • razbijač23 09.03.2010.

    mislim da liverpool nema lošu ekipu ali vjerovatno je došlo do zasićenja i mislim da bi liverpool trebao promjeniti i izazvati pozitivan šok među igračima koji bi se morali dokazat novom treneru...sigurno bi jače \'\'grizli\'\'

  • njonjo 09.03.2010.

    Benitez vrijeme je da odes.

  • Progress 09.03.2010.

    Pokrij se usima,Benitez.Protiv jednog Wigana Liverpool igra s jednim napadacem,normalno da ne mogu zapucati na gol.Iskreno se nadam da ce ubrzo dobiti otkaz i usput sa sobom povesti onog invalida Lucasa koji nema veze sa nogometom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare