To je to što me zanima!

Mađarska potopila Barakude: Finale Svjetske lige sve dalje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mađarska je slavila 8-7 nakon peteraca protiv Hrvatske u drugom susretu Svjetske lige. Ovim porazom praktički smo izgubili izglede u odlazak na završnicu u Dubai
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u drugom nastupu Svjetske lige u skupini B od Mađarske. Aktualni svjetski prvaci slavili su u Šibeniku nakon peteraca 8-7. Hrvatska je ovim porazom praktički izgubila izglede za odlazak na završnicu Svjetske lige u Dubai.

Tamo će ići samo prvoplasirana reprezentacija iz svake skupine, a u našoj Mađarska ima pet bodova, dok Hrvatska i Grčka imaju po dva boda. Do kraja grupne faze još su dvije utakmice u kojima igramo u gostima kod Grčke (11. ožujka) i Mađarske (početkom travnja). 

Hrvatska je vodila gotovo cijelu utakmicu. Mađarska se spasila šest sekundi prije kraja golom Varge. Mađari su bili mirniji pri izvođenju peteraca i tako su došli do vrijedne pobjede koja im je vjerojatno osigurala Dubai.

Svjetska liga, skupina B:

  • Hrvatska - Mađarska 7-8 
Idi na 24sata

Komentari 14

  • hrsti85 02.02.2014.

    Potopila!!Ko je ovo pisao,ruka mu se osušila u ramenu

  • strmi007 15.01.2014.

    bitno je sudjelovati

  • noname92bl 15.01.2014.

    Jedini put kada je Hrvatska osvojila Svjetsku ligu bilo je 2012., neposredno prije OI, kada nisu igrale ni Madjarska ni Srbija, kako bi se sto bolje pripremile za Olimpijske igre. To je realnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare