To je to što me zanima!

Mađari i Slovenci bez problema pobijedili Korejce i Saudijce

Favoriti su pobjedama startali na Svjetsko rukometno prvenstvo. I naši su susjedi jako dobro startali, bili su veliki favoriti protiv objektivno slabijih momčadi i slavili
Vidi originalni članak

Slovenski rukometaši svladali su Saudijsku Arabiju s 33-19 (16-8) u prvom kolu B skupine Svjetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj.

Slovenci su glatkom pobjedom otvorili ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Katowicama, a s osvojenim bodovima u današnjoj utakmici praktički su već izborili nastup u glavnom dijelu u Krakowu, gdje ih čekaju najbolja tri iz skupine A u kojoj igraju Španjolska, Crna Gora, Čile i Iran. Blaž Janc i Rok Ovniček bili su najefikasniji u slovenskoj reprezentaciji u današnjem susretu, a obojica su postigli po šest golova.

U prvom dvoboju ove skupine Francuska je u srijedu pobijedila domaćina Poljsku s 26-24. U skupini A Iran s izbornikom Veselinom Vujovićem pobijedio je Čile s 25-24. Irance je predvodio Oraei sa 7 golova, a Čileance Erwin Feuchtmann također sa sedam pogodaka.

U skupini D Mađarska je nadigrala Južnu Koreju s 35-27 na krilima Lekaia (7) i Rodrigueza (6), dok je u skupini C Zelenortska Republika slavila protiv Urugvaja s 33-25.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikolalaaa 12.01.2023.

    Ali kako sudije masakriraju crnu goru.. sramota!

  • pegla4 12.01.2023.

    Zelenortska Republika 🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare