To je to što me zanima!

Madrid: Izađite na balkone, pozdravite šampione. Ali ne slavite po gradu bez maske!

Gradonačelnik Madrida José Luis Martínez-Almeida poručuje: Neće biti slavlja kao i uvijek na Cibelesu, najbolje je da izađete na balkone i tako nas pozdravite, a bez maske se nećete moći pridružiti slavlju
Vidi originalni članak

Do kraja dva kola, prednost četiri boda. O čemu razmišljaju hrvatski velemajstor Luka Modrić (34) i ostale zvijezde madridskog Reala? O proslavi 34. naslova španjolskog prvaka normalno. Ali...

Ove godine zbog pandemije korona virusa ništa neće biti kao inače, u stotinama proslava najsjajnijih mogućih trofeja osvajanje kojih je najvećem klubu u povijesti nogometa najnormalniji radni dan.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako se u Madridu slavilo Ligu prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Los Blancos imaju još utakmicu s Villarrealom na 'Santiago Bernabeu' u četvrtak 16. srpnja od 21.00 i gostovanje kod Leganesa (također s početkom u 21 sat) u nedjelju 19. srpnja.

Dakle već preksutra bi milijuni mogli slaviti novu titulu, a grad Madrid im je, javlja Cadena Cope, jasno stavio do znanja kako vrijede nova i stroga, pandemijska pravila pod radnim naslovom 'Izađite na balkone, pozdravite šampione i... Ostanite tamo'!

- Tradicionalne proslave kod fontane na Cibelesu sigurno neće biti. To odmah možemo svi zaboraviti - priča madridski gradonačelnik José Luis Martínez-Almeida.

- Nešto ćemo možda i organizirati, ali sa jako ograničenim brojem ljudi. Zdravlje je važnije od toga što nam je ovo prvi naslov od 2017. A i na tom limitiranom slavlju neće biti nikakvog gužvanja, ležanja na ogradi i jedni preko drugih nego: stroga distanca, a oni koji misle doći bez maske bolje da ni ne izlaze iz svojih domova. Nema šanse da im dozvolimo da budu na proslavi.

Onda je pao savjet za originalnu korona-proslavu:

- Najbolje da svi izađu na balkone i tamo ostanu. Dresovi, šalovi, zastave i navijanje... Napravimo tako špalir kroz grad i bit će spektakularno, a nitko nikome neće ugrožavati zdravlje - rekao je José Luis Martínez-Almeida.

Našem nogometnom geniju Modriću to će biti drugi španjolski naslov s Realom i ukupno 17. naslov u dresu slavnog madridskog kluba. Uključujući i tri uzastopne te ukupno četiri osvojene Lige prvaka. Zasad!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • CelaviOsvetnik 14.07.2020.

    samo da nadodam da real domace utakmice nakon korone ne igra na santiago bernabeu vec na pomocnom stadionu....

  • WieJaNein 14.07.2020.

    Tek dolazi Madridova dominacija, jos kad im dode Mbappe i kad se Messi umirovi 😋

  • 14.07.2020.

    Jednostavno cu plakat kad ce prestati

Komentiraj...
Vidi sve komentare