To je to što me zanima!

Madrid: Marin Čilić prošao Granollersa u prvom kolu

Pobjedom 6-2, 6-7, 6-1 najbolji hrvatski tenisač prošao je Španjolca Marcela Granollersa i uspio izboriti drugo kolo turnira iz serije ATP 1000
Vidi originalni članak

U Madridu su ove godine tenisači prvi put na zemlji, dvoranu u listopadu zamijenila je nova podloga i novi termin. Marinu Čiliću to nije smetalo da u glavnom španjolskom gradu u prvom kolu prođe Marcela Granollersa, 23-godišnjaka iz Barcelone. Mogao je Čilić posao završiti puno lakše, u dva seta, ali na terenu je ipak morao ostati čak dva i pol sata.
Čilić je u prvom setu dvaput oduzimao servis Granollersu, koji njegovu servisu niti jedanput nije čak ni zaprijetio. Uz set prednosti Marin je odlično krenuo po pobjedu u drugom setu, došao do breaka i napravio velik korak prema drugom kolu. No odmah je taj break prednosti ispustio iz ruku i set je otišao u tie-break. Granollers je u njemu igrao bolje, prepustio Čiliću četiri poena i izborio treći set.
A u trećem je Čilić izgledao kao u prvom. Imao je i Granollers svoje šanse, ali propustio je sve četiri break-lopte, dok je Čilić dvije do sve četiri iskoristio. Najviše problema imao je u posljednjem gemu, u kojem se Granollers dugo odbijao predati. No na kraju je morao, Čilić sa 6-2, 6-7, 6-1 odlazi u drugo kolo. Idući protivnik bit će mu Nijemac Kohlschreiber, kojega je pobijedio na zemlji u Münchenu prije nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare