To je to što me zanima!

Mardy Fish u zlatnom trenutku, drugo finale u samo dva tjedna

Ovo je definitivno trenutak Mardya Fisha. Američki tenisač u samo dva tjedna 'ganja' svoje drugo finale. Nakon potvrde u Atlanti, sada je red na naslov u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Američki tenisač Mardy Fish, deveti igrač na ATP ljestvici, plasirao se u novi finale. Nakon što je prošlog tjedna osvojio (obranio) turnir u Atlanti (tvrda podloga), ove će nedjelje igrati i u finalu ATP turnira u Los Angelesu.

Suparnik u borbi za naslov će mu biti latvijski tenisač Ernests Gulbis, trenutačno 84. igrač na svijetu, koji će tom prilikom pokušati osvojiti drugi ATP turnir u karijeri.

Fish je u polufinalu Los Angelesa igrao protiv mlađeg sunarodnjaka Ryana Harrisona kojeg je pobijedio prije točno sedam dana u polufinalu Atlante. Tada je Fish izgubio samo šest gemova, a ovom prilikom je bilo daleko napetije. Fish je dobio 6-0, 4-6, 7-6(3) i teško mukom prošao dalje. 

U finalu će mu vjerojatno biti još teže jer je Gulbis očigledno pronašao pravu formu. Nakon što je Latvijac svladao Juana Martina del Potra, u polufinalu je dobio Alexa Bogomolova 6-2, 7-6(4). Bogomolov nije imao niti jednu break-loptu u meču, a Gulbis je iskoristio dvije od devet šansi.

Nikada u karijeri međusobno nisu igrali Fish i Gulbis.

ATP Los Angeles, polufinale:

Fish (1) - Harrison 6-0, 4-6, 7-6(3)

Gulbis - Bogomolov 6-2, 7-6(4)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • derime za 100 maraka 31.07.2011.

    pojest ce ga gulbis ako bude igro ko protiv del potra , znaci del potra jeeeeeeee nameo sinko al taj gulbis ima problema u glavi malo ali da zna odigrat vrhunske meceve na hardu zna i mislim da ako bude pravi da fish nema neke sanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare