To je to što me zanima!

Maestro! Evo kako zvuči himna LP-a u izvedbi Lea Messija...

Ponajbolji svjetski nogometaš svih vremena Leo Messi u video od 30-ak sekundi otkrio je svoj novi talent odsviravši na klaviru popularnu himnu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Tepaju mu da je jedan od najvećih u povijesti, čarobnjak, maestro na zelenom travnjaku, no Leo Messi sada je pokazao da se sjajno snalazi i za klavirom.

U najavi nove sezone Lige prvaka, argentinski čarobnjak sjeo je za klavir i odsvirao himnu Lige prvaka, jednu od najpopularnijih skladbi na svijetu posljednja dva desetljeća.

Himna Lige prvaka adaptacija je Tonyja Brittena Händelova djela. Često je nazivana samo 'Champions League', a Uefa je 1992. Brittena angažira da aranžira himnu. Cijela himna traje oko tri minute, a sadrži dva kratka stiha te pripjev.

Messijev uradak traje pola minute, no dovoljno je i to da obožavatelji otkriju njegov novi talent...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • raul-gonzales 12.09.2017.

    Sviraj al kad ces je ponovo osvojiti iiiiiiiiiiii

  • 12.09.2017.

    Da nisam procitao naslov, ne bih ni skuzio da je himna lige prvaka. Nes ti, al ju je skinuo..

  • Mthesecond 12.09.2017.

    Prelijepo,predivno...Ne možeš vjerovati da to dolazi od jednog nogometaša...Ali eto Messi nije nogometaš kao ovi ostali,Messi je priča za sebe...To što se zainteresirao za klavir,to što je naučio to odsvirati na neki način govori i o njegovoj inteligenciji...Ronaldo se može sakriti poslije ovog...Ovaj stupanj on nikad neće doseći...I ovdje mu je Messi neizravno pokazao koliko je veći u odnosu na njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare