To je to što me zanima!

Magath Mandžukiću, Lakiću i Čali ukida božićne blagdane?

Hrvatski dvojac u Wolfsburgu će od zimske stanke biti pojačan još jednim, Hrvojem Čalom. A sva trojica imat će vjerojatno najkraće božićne blagdane od svih klubova
Vidi originalni članak

Posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva nogometaši Bundesligaša Wolfsburga igraju u subotu, 17. prosinca protiv Stuttgarta...

Božićno-novogodišnji raspust, međutim, neće dobiti idućeg dana, u nedjelju, već će ostati trenirati sve do srijede, 21. prosinca. Najmanje!

Raspust u srijedu ovisi o rezultatima koje će momčad polučiti u dvjema posljednjim utakmicama: ove subote u Bremenu protiv Werdera, odnosno iduće kod kuće protiv Stuttgarta.

Ne pomaknu li se s aktualnoga, 13. mjesta ljestvice, Magathovim nogometašima prijeti svakodnevno treniranje sve do Stare godine, 31. prosinca, piše njemački Bild.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AndrijaRavnjak 08.12.2011.

    taj magath starno jede govna s tim svojim glupostima

  • Lyoto_Machida 08.12.2011.

    iako ovo nije u redu, Magath je car! od kad je Mandžo došao u Wolfsburg trči za svaku loptu ko konj i ja je ko lički međed.

  • No NaMe_4 08.12.2011.

    Red, rad i disciplina. Način na koji Magath radi svoj posao. S time je i postigao sve svoje rezultate i uspjehe kojih nije malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare