To je to što me zanima!

Magath: Ovo je bilo Raulovo iskupljenje za zadnje loše igre

Schalke je tek u 11. kolu Bundeslige upisao prvu domaću pobjedu ove sezone u njemačkom prvenstvu. Stradao je St. Pauli 30. a dvostruki strijelac bio je Raul
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 11. kola njemačke Bundeslige nogometaši Schalkea su u Gelsenkirchenu pobijedili St. Pauli 3-0. Sasvim čudno, ali bila je to premijerna domaća pobjeda aktualnog doprvaka lige...

Schalke je dosad svojim navijačima u Bundesligi ponudio dva remija i tri poraza. Klupska kriza je bila golema, a kao posljednji na meti kritika od strane trenera Felixa Magatha se našao i Raul, živuća legenda svjetskog nogometa, koji je ovog ljeta u klub došao iz Reala.

No, Raul je na majstorski način odgovorio na kritike, te je s dva pogotka bio glavni protagonist Schalkeove pobjede kojom su pobjegli s pretposljednjeg mjesta ljestvice.

- Ovo je bilo njegovo pravo iskupljenje. Za nikoga mi ne može biti toliko drago što je bio dobar u petak koliko za njega - rekao je o Raulu trener Magath i dodao:

- Njegov prvi pogodak u 14. minuti je usmjerio cijelu utakmicu. Imali smo ovaj put i prkosa i želje i prgavosti za doći do pobjede. Ovakav Schalke želim.

Samo spomenimo da u prvoj domaćoj pobjedi Schalkea hrvatski nogometaš Ivan Rakitić nije sudjelovao. Sve je odgledao s klupe za pričuve.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boky89 06.11.2010.

    kralj ostaje kralj.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare