To je to što me zanima!

Pogledajte kako Hazard prolazi šestoricu i zabija magični gol

Chelsea je na domaćem terenu u Premierligi pobijedio West Ham s 2-0. Oba je gola dao belgijski reprezentativac Eden Hazard, a prvi je gol prava majstorija u režiji londonskog čarobnjaka
Vidi originalni članak

Četrdesetak metara od gola, devetorica igrača ispred vas i golman na golu. Problem je kako doći do gola bez da dodate loptu? Za Edena Hazarda nije. Belgijski reprezentativac nanizao je nekoliko igrača 'čekićara' - prošao između dvojice na četrdesetak metara, otrčao do šesnaesterca i na malom prostoru izbacio još trojicu, i zatim probio nemoćnog Fabianskog na golu West Hama.

VIDEO POGLEDAJTE >>OVDJE<<

Navijači Chelseaja ustali su na Stamford Bridgeu i zapljeskali jer je Hazard po tko zna koji put bio ključan za osvajanje bodova londonskog kluba. Nakon tog gola u 24. minuti, zabio je i za potvrdu pobjede u 90. minuti nakon odlične asistencije Rossa Barkleya.

Ovom je pobjedom Chelsea (66) bar nakratko preskočio Tottenham (64) i došao na treće mjesto. No, Spursi imaju utakmicu manje, a u sljedećem ih susretu na domaćem terenu čeka utakmica protiv posljednjeg Huddersfielda (14), dok Chelsea ide k Liverpoolu (82) na Anfield.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • nogofil 09.04.2019.

    Hazard je jedini igrač čije neke izvedbe su u rangu Messijevih. Svakako spada među najbolje igrače svijeta.

  • maestro2 09.04.2019.

    Gol odličan, hazard igračina nadam se da odlazi iz chelsea na ljeto..I sad čisto radi male usporedbe messijev skoro svaki gol je ovako čudesan pa kad ga I zabije nije više cudo dok drugima treba ohoho utakmica da ga zabiju A nekima i po cijela sezona za ovako dobar gol..

  • lijenimartin 09.04.2019.

    nemojte klikat na vidio link, prekrsit cete clanka 423.

Komentiraj...
Vidi sve komentare