To je to što me zanima!

Maglica ljutit: Ne razgovaram baš puno s trenerom Burićem

ODLAZAK Anton Maglica kod Igora Tudora bio je najbolji strijelac. Kod Damira Burića je, pak, na klupi i sve se više bliži rastanak napadača Hajduka i Poljuda
Vidi originalni članak

Jedan od većih apsurda Hajduka je da klub muku muči s realizacijom i manjkom napadača, a da najbolji strijelac iz prošle sezone, Anton Maglica, grije klupu. Kad se tome doda i da Maglici na ljeto istječe ugovor te da se o njegovu produljenju ozbiljno ne razgovara, jasno je da je negdje zapelo.

- Imali smo tek jedan sastanak, ali nije bilo konkretnih razgovora o produljenju ugovora. Čekam što će biti, da mi kažu kakav mi je status, jer me ugovor veže s Hajdukom do ljeta. Ne znam računaju li na mene ili ne, ali po ovome što vidim za sada, baš i nemam osjećaj da se na mene ozbiljno računa. Nadam se samo da to nije zbog produljenja ugovora - kaže Maglica.

Nakon odlaska Tomislava Kiša Hajduk je ostao na dva napadača, većim dijelom ozlijeđenom Ohandzi te Maglici, čija statistika od 20 odigranih susreta u ovoj sezoni sugerira kako je imao priliku dokazati što i koliko može. No od tih 20 utakmica samo je dvije odigrao od početka do kraja, u ostalima po 30-ak minuta, i to uglavnom ulazeći s klupe. Postigao je četiri gola i dva puta je asistirao.

- Teško se pokazati u kratkom vremenu. Nekad te poljubi sreća pa zabiješ čim uđeš, nekad ne... Za napadače je najvažniji kontinuitet igre i golova. Ovako, kad ne igraš redovito, teško se i snaći na terenu, ispada kao da si s Marsa pao.

Trener Burić hvali Magličinu igru te posebno zalaganje i agresiju. Nije ga zaustavio ni lom koščice u šaci, i dalje trenira i igra s longetom, kao da se ništa nije ni dogodilo.

- Čitam da me trener hvali, ali... Ne pričam s njim puno, moje je da na svakom treningu dajem 100 posto, a na njemu je da kaže hoću li igrati ili ne. Poštujem klub i trenera te njihovu odluku, ali naravno da nisam zadovoljan. Nedavno sam napunio 24 godine, nemam više 16 ili 17, i nije mi svejedno hoću li igrati ili ne.

Priča se da Hajduk kupuje novog napadača na zimu.

- Pročitao sam i ja da gospodin Brbić želi kupiti novog napadača. Ako je to istina, i ako ne računaju na mene, volio bih da mi to i kažu, da ne saznam u zadnji čas - kaže Maglica.

Lani je Anton uz Gotala bio najbolji strijelac, no nije imao podršku s tribina kakvu ima danas. Svaki njegov ulazak s klupe publika pozdravlja pljeskom.

- Lijepo je kad te bodre, ali ljepše bi bilo zaigrati u početnoj postavi. Moje je da treniram i šutim, ali da sam zadovoljan trenutnim stanjem, nisam - zaključio je vidno nezadovoljni napadač Hajduka.

A vjeruje li Maglica da Hajduk može zadržati priključak za Rijekom pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mata1 19.11.2015.

    nek ide u orasje ako ga hoce.a tatica nemoze bas sa podmazivanjem proc kod burica kao kod tudora..

  • FJAKA 19.11.2015.

    Maglica je najbolji bili tić.

  • Mauro_Icardi17 18.11.2015.

    Pustite vi tu neku realizaciju pri slaboj minutaži.Pa čovječe i čorava koka zrno ubode.Napadaču kojem treba 7 prilika da zabije gol ne može ni trka puno pomoći.On je jednostavno drvo i s tim se moramo pomiriti i pothitno naći novog napadača,no ne treba zaboraviti ni Prskala koji u Sesvetama meće i ne vadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare