To je to što me zanima!

Maguire se potukao jer su mu uboli sestru? Opet na slobodi

Maguire je u pritvoru proveo dva dana, a izašao je na slobodu uz jamčevinu te pravo na povratak u Englesku iako je suđenje zakazano za utorak...
Vidi originalni članak

Engleski nogometaš Harry Maguire (27) pušten je na slobodu nakon što se otrijeznio u pritvoru i porazgovarao s istražiteljima o onome što se dogodilo na Mykonosu. 

Pušten je uz jamčevinu, ali novo suđenje je zakazano za utorak. Ipak, kapetan Manchester Uniteda ne mora nužno doći već ima dopuštenje za povratak u Veliku Britaniju. Maguire i još dvojica njegovih prijatelja terete se za nanošenje fizičkih ozljeda, vrijeđanje službenih osoba i pokušaj podmićivanja policajaca.

Sve se dogodilo ispred jednog bara, gorivo kojim je situacija postala dodatno zapaljiva bio je alkohol, a Daily Mail piše da je uzrok tučnjave napad na njegovu sestru Daisy. Naime, netko od engleskih turista, koji baš i ne voli Maguirea i United, porezao je njegovu sestru po ramenu, a on je zbog toga i ušao u obračun s njim zajedno s dvojicom prijatelja. 

Da po Maguirea stvar bude gora, majstor se opirao uhićenju, a policija je i njega i sve upletene odvela na smirivanje (i triježnjenje) u pritvor.

A incident se dogodio nakon što su kapetana Gordog Albiona i Man United cijelu večer svi oduševljeno pozdravljali, skandirali mu i pjevali pjesme njemu u čast gdje god se pojavio.

No bila je dovoljna jedna iskra da probudi vulkan ljutnje i agresije u pijanom Harryju Maguireu. Kako god bilo, kapetan je žešće osramotio i sebe, i reprezentaciju i klub. Jer, kako javljaju iz grčke policije, nije sve stalo samo na verbalnim uvredama. Igrač Manchester Uniteda, nasrnuo je i šakom na policiju, što je kazneni prekršaj. 

Proveo je dva dana u pritvoru, ali izašao je uz jamčevinu. Naravno, to mu i nije neki problem. Bahati Maguire u Unitedu zarađuje 200.000 eura na tjedan. Odnosno, ako vam je lakše, 800.000 eura na mjesec. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Molak 22.08.2020.

    Maguire je sikirica

  • Cro-bro 22.08.2020.

    Bijeli Vukovarac baš si glupav kao i ostatak tvoje srpske braće, miševi

  • Bili_Vukovarac 22.08.2020.

    Hrvatska i nije imala šanse dok nije zabila neregularan gol za 1 1 zbog visoko podignute noge perišića

Komentiraj...
Vidi sve komentare