To je to što me zanima!

Maguirea bi najradije rastrgali: 'Taj klaun je kapetan Uniteda?!'

Man United je kod ponižen 6-2 od Tottenhama. Sudac je kod 1-2 isključio Martiala, a nije Lamelu premda je imao sve elemente. Rahsford se bunio, a Maguire - ušutkao suigrača: 'Suci su pogledali snimku, pusti ih!'
Vidi originalni članak

Moyes, van Gaal, Mourinho, Solskjaer... Nakon Fergusona u Manchester Unitedu se mijenjaju treneri i igrači, a jedina su konstanta razočaranja i potresi u klubu.

Zapravo je samo Jose Mourinho napravio nešto donekle na razini koju očekuje klub s najviše navijača na svijetu. S njim je United bio drugi, osvojena je Europska liga, a pali su i po jedan Kup i Superkup u vitrine.

Pogledajte video: Pogba... Njemu je uvijek dobro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najnovija komedija s Old Trafford dolazi u produkciji kapetana Harryja Maguirea koji je ljetos u Grčkoj zamalo zaglavio u zatvoru. A prošle nedjelje zapovijedao obranom koja je, od 28' sa igračem manje, doma popila šest komada od Tottenhama.

Procurila je snimka na kojoj je jasno čuje kako Maguire brani suca Taylora koji je nakon međusobnog odgurivanja isključio Unitedovog napadača Martiala, ali nije (a trebao je) i Tottenhamovog Argentinca Lamelu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Dok Martial već bijesan ide u svlačionicu, Marcus Rashford protestira kod Taylora jer vidi da Lameli vadi samo žuti karton:

- Kako? Kako Martialu crveni, a ovome samo žuti?!

U pozadini se čuje kako ga Maguire ušutkava:

- Suci su pogledali snimku i odlučili, pusti ih.

Navijači su: totalno ludi. Niti jedan jedini nije rekao barem 'Čovjek pokušava biti fair i smiriti tenzije, sudac ionako neće promijeniti odluku'. Unitedovi sljedbenici reže na Maguirea:

'To je naš kapetan? Ma uzmite mu vrpcu, ali odmah!', 'Znate kad bi se to dogodilo s Keanom, Ferdinandom ili Vidićem? Nikad', 'Takav odgovor je za svlačionicu, na terenu se radi sve moguće samo i jedino za United', 'Kako je taj klaun postao kapetan ovakvog kluba? Najgori kapetan u povijesti', 'Ma stani u zaštitu suigrača i kluba, sramoto'...

Man United je opet u drami. Pochettino čeka poziv s Trafforda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIKE 07.10.2020.

    Najveća prevara u povijesti nogometa. Ruku dajem da taj ne zna igrati nogomet. Dospije je do Uniteda što je Englez i što ima solidnog menadžera. Uglavnom teški kriminal u poredbi sa SAF-ovom dinastijom.

  • 07.10.2020.

    Iz ‘Teatra Snova’ u ‘Teatar Cirkusanata’

  • MateCro 07.10.2020.

    Panj malo je reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare