To je to što me zanima!

Majer je opet tražena roba: Žele ga bivši hrvatski izbornik i legendarni španjolski velikan

Kao i prošlog ljeta, hrvatski reprezentativac je želja velikih klubova. Rennes po navodima L'Equipea pravi rekonstrukciju svlačionice, a Fabrizio Romano donosi tko je zainteresiran za Majerove igračke kvalitete
Vidi originalni članak

Prošlu sezonu odigrao je gotovo nestvarno. Jedanaest golova i 12 asistencija statistika je koju bi poželio, ma i svaki napadač, a kamo li veznjak s ofenzivnim karakteristikama.

Lovro Majer (25) stavio je pečat pored svojeg imena i francuski prvoligaš Rennes ove sezone očekivao je podjednaku ako ne i bolju sezonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši nogometaš Dinama, koji je u Ligue 1 stigao za 12 milijuna eura, ove je sezone zabio tek tri gola i sedam puta asistirao u 42 utakmice, a mjesto u početnom sastavu vratio je tek u završnici sezone.

Tiražni francuski list L'Equipe u petak je pisao o potpunoj rekonstrukciji svlačionice Rennesa te naveo da je jedan od nogometaša s izglednim šansama za odlazak i hrvatski reprezentativac pa je dan kasnije pouzdani transfer mag Fabrizio Romano potvrdio da se za Majera intenzivno zanimaju dva kluba iz Bundeslige.

Riječ je o Wolfsburgu Nike Kovača. Hrvatski stručnjak jako cijeni Majerove kvalitete i rado bi ga htio imati u svojoj momčadi. Drugi klub je Bayer Leverkusen na čijem kormilu je legendarni Španjolac i nekad veliki igrač Xabi Alonso.

Leverkusen je momčad koja u svojem rosteru ima više od polovice igrača mlađih od 25 godina. Dakle, sredina u kojoj igrači stasaju i koja bi, kao i Wolfsburg, bila primjerena Majerovim potrebama. Uz to, Leverkusen je izborio grupnu fazu Europske lige i Majeru može ponuditi nastupe na europskoj pozornici.

Oba kluba su poslale prve ponude, no operacije su u početnim fazama. U narednim danima saznat će se je li došlo do pomaka. Transfermarkt Majerovu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura u ovom trenutku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • arow 02.07.2023.

    Majer je otpisana roba iz kluba,tako da nije bas trazen,nego snizen

  • Palmanova 01.07.2023.

    sta znaci roba?

  • Z.a.c 01.07.2023.

    Tu ce Dinamo slabo zaradit… Francuzi ga se hoce rijesiti,ovi u Njemackoj nece nuditi neke “lude cifre”. 12m€ smo dobili za njega i imamo 15-20% od zarade od iduceg transfera. Prije godinu dana se spominjao Newcastle i 50m€ odsteta,to bi bio posao da je bila istina,ovak ak bu 15m€,kapnut ce pola milje eura u blagajnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare