To je to što me zanima!

Majer potpisao za Wolfsburg, Francuzima 30 mil. eura odštete

Hrvatski će reprezentativac zaigrati u Bundesligi, a 'vukovima' je potpisao vjernost sve do ljeta 2028. godine. Dinamo nema postotak od Majerovog transfera, ali će kao i Dubrava te Lokomotiva dobiti naknadu za razvoj
Vidi originalni članak

Lovro Majer (25) proteklog je vikenda kao zamjena ušao u igru u domaćoj pobjedi Rennesa nad Metzom (5-1) u 1. kolu Ligue 1. Ispostavilo se da je to bio njegov posljednji nastup za francusku momčad u koju je stigao prije dvije godine iz Dinama za 12 milijuna eura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nova destinacija hrvatskog reprezentativca je Bundesliga, točnije - Wolfsburg. Majer je potpisao za 'vukove' do ljeta 2028. godine, a Rennesu će pripasti odšteta od čak 30 milijuna eura, a ukupan iznos s bonusima može doseći i 35 milijuna! Dinamo nema postotak od Majerova transfera, ali će dobiti naknadu za razvoj, kao i Dubrava te Lokomotiva. Lovro je dijete zagrebačkog kluba, Dinamo je njegov prvi klub, a na Maksimiru se zadržao do 12. godine, kada je otišao u Dubravu. Na koncu se 2018., preko Lokomotive, vratio u Dinamo i tri godine kasnije ostvario transfer u 'ligu petice'.

Majerov transfer iz Rennesa u Wolfsburg tako će biti 6. najveći transfer hrvatskih nogometaša! Prva četiri mjesta na toj tablici drže Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, Luka Modrić je 5., dok Majer sada dijeli 6. mjesto s Nikolom Vlašićem.

'VATRENI' KOD RAKETE? Nešto se 'kuha' u Andaluziji! Sosa u pregovorima sa Sevillom PROBLEMI ZA POLICIJU VIDEO Objavljena nova snimka nereda: Trenutak uboda nožem vjerojatno je u 'mrtvom kutu'

Majer je u dresu Rennesa, pod trenerom Brunom Genesiom, odradio dvije sezone tijekom kojih je bilo uspona i padova, ali ukupan dojam je da je njegova epizoda u Francuskoj bila uspješna! Na kraju krajeva, Niko Kovač ne bi uvjerio čelnike Wolfsburga da potroše 30 milijuna eura da Majer ne vrijedi tog novca.

'Vatreni' odlazi iz Francuske nakon devet golova i 16 asistencija u 79 utakmica, a u Wolfsburgu ga, osim Kovača, čeka i bivši suigrač iz Dinama, Bartol Franjić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • " onaj 99 " 16.08.2023.

    Evo love i Dinamu...tovari na aparatima !

  • bedak11 16.08.2023.

    Sljedece prvenstvo cemo imat najjacu obranu i nikakvu vezu, tko bi ocekivao. Stari modric, brozovic u arabiji, ostaju kovacic i majer iz wolfsburga

  • vabec 16.08.2023.

    Ok.A gdje su Kačavenda i Stonković?Zna li se što?

Komentiraj...
Vidi sve komentare