To je to što me zanima!

Majer: Možemo ostvariti bolji rezultat nego prošla generacija

Portugalci imaju kvalitetne igrače i odlična su ekipa, baš kao i Englezi i Švicarci, ali i mi smo dobra ekipa i možemo pobijediti svakoga, kazao je Lovro Majer dva dana uoči utakmice protiv Portugala na EP-u u Sloveniji
Vidi originalni članak

Još samo dva dana ostala su do početka Europskog prvenstva U-21 za mini 'vatrene'. Hrvatska U-21 je u ponedjeljak otputovala u Sloveniju te se smjestila u svoj hotel, a prva utakmica na Euru na rasporedu je u četvrtak kada naši mladi reprezentativci igraju protiv Portugala u Koperu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stoper Spezije Martin Erlić (23) ove sezone igra u sjajnoj formi, a jedan je od lidera i stup obrane naše reprezentacije.

- Portugalski igrači su tehnički jako dobro potkovani i jako su brzi tako da moramo biti oprezni. Kao stoper sam već imao priliku igrati protiv Rafaela Leaoa tako da znam da trebam biti koncentriran dok ga čuvam i onda neće biti problema. Moramo biti koncentrirani svih 90 minuta jer je prva utakmica najvažnija. Sve ovisi o tome kako se krene u turnir - kazao je Erlić.

Lovro Majer je ove sezone u izvanrednoj formi, vukao nas je u kvalifikacijama za EP, a nadamo se da će dobre igre pretočiti i na samo natjecanje. On je jedan od onih koji je nastupao i na Euru 2019. godine u Italiji i San Marinu, ali tada je Hrvatska završila natjecanje u grupnoj fazi s dva poraza i jednim remijem.

- Prošla generacija je, što se igračkog dijela tiče, individualno bila kvalitetnija, ali u ovoj reprezentaciji vlada bolja timska atmosfera tako da možemo ostvariti bolji rezultat. Portugalci imaju kvalitetne igrače i odlična su ekipa, baš kao i Englezi i Švicarci, ali i mi smo dobra ekipa i možemo pobijediti svakoga - optimističan je Majer.

Euro je podijeljeno u dvije faze te se igra u Sloveniji i Mađarskoj, a Hrvatska će svoje utakmice igrati u Koperu. Prva je na rasporedu u četvrtak protiv Portugala, zatim u nedjelju slijedi Švicarska te 31. ožujka Engleska. Play-off će se igrati u lipnju.

Igor Bišćan je ostao bez Luke Sučića i Joška Gvardiola, a samo nekoliko sati prije puta za Sloveniju otpao je i Borna Sosa. No, na svu sreću, ova generacija je jako kvalitetna i Bišćan je odmah pronašao zamjene.

Pred mladim Hrvatima je jako težak zadatak, ali imamo kvalitetne i dokazane igrače, a već prije dvije godine smo dokazali da se možemo nositi s jakim Englezima. I zbog toga nema straha.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25.03.2021.

    Skupite mu.. danas i idemo po pobjedu!! Sretno..

  • kicovz 23.03.2021.

    sretno momci, bez straha i sa ❤ igrajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare