To je to što me zanima!

Majer puni baterije u Zagrebu: 'Idemo po zlato u Ligi nacija!'

Osjeti se umor, ali nema mi ljepše stvari od dolaska u Zagreb. Možda je utakmica mogla otići u drugom smjeru zbog onog penala, ali moram reći da su Argentinci zasluženo pobijedili, kaže Vatreni
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo je iza nas. Hrvatska je osvojila još jednu povijesnu broncu svladavši Maroko 2-1 u utakmici za treće mjesto nakon čega je uslijedio sjajan doček u Zagrebu, a onda i individualno za svakog reprezentativca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od kreatora uspjeha je i Lovro Majer, igrač Rennesa koji je u Kataru odigrao zapaženu rolu kao stalni džoker s klupe. Na svjetskom prvenstvu je ubilježio čak sedam nastupa, odnosno zaigrao je u svim utakmicama Hrvatske te postigao jedan pogodak, protiv Kanade.

POGLEDAJTE: Miljenik žena dočekan u Novigradu

- Sve je bilo fenomenalno, bili smo tamo mjesec dana. Svaki dan je bio ispunjen. Sve je bilo na nivou, vrijeme, hotel, rezultat, sve je bilo savršeno - rekao je Majer u dnevniku NoveTV.

- Osjeti se umor, ali nema mi ljepše stvari od dolaska u Zagreb. Najsretniji sam, ovdje napunim baterije, još sam tu nekoliko dana i onda se vraćam u Francusku.

Hrvatska je u polufinalu izgubila od kasnijeg prvaka Argentine, a kako je i sam izbornik Zlatko Dalić rekao "prvi smo mogli biti i mi jer Argentinci nisu ništa jači."

- Ne mogu reći da žalim, mislim da je ovo treće mjesto velik uspjeh za reprezentaciju i naciju. Možda je utakmica mogla otići u drugom smjeru zbog onog penala, ali moram reći da su Argentinci zasluženo pobijedili. Bilo je to nezaboravno - dodao je Majer.

Na glavnom zagrebačkom trgu Vatrene je dočekalo više od 80 tisuća ljudi.

- Doček je bio čudo. Pitanje je hoće li se to ikada više ostvariti, nadam se da hoće. Prije četiri godine bio sam na Trgu kao navijač. Nema boljeg od toga.

U lipnju iduće godine nastavlja se Liga nacija. Pred Vatrenima je poluzavršnica.

- Kao na Svjetskom prvenstvu, idemo po to zlato. Idemo ovo pokušati osvojiti - zaključio je Majer.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelemamaje 22.12.2022.

    Zlato? Al ima srebro i bronca u ligi nacija? 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare