Obavijesti

Sport

Komentari 1

Majer puni baterije u Zagrebu: 'Idemo po zlato u Ligi nacija!'

Majer puni baterije u Zagrebu: 'Idemo po zlato u Ligi nacija!'

Osjeti se umor, ali nema mi ljepše stvari od dolaska u Zagreb. Možda je utakmica mogla otići u drugom smjeru zbog onog penala, ali moram reći da su Argentinci zasluženo pobijedili, kaže Vatreni

VIDEO

Svjetsko prvenstvo je iza nas. Hrvatska je osvojila još jednu povijesnu broncu svladavši Maroko 2-1 u utakmici za treće mjesto nakon čega je uslijedio sjajan doček u Zagrebu, a onda i individualno za svakog reprezentativca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Joško Gvardiol 00:56

Jedan od kreatora uspjeha je i Lovro Majer, igrač Rennesa koji je u Kataru odigrao zapaženu rolu kao stalni džoker s klupe. Na svjetskom prvenstvu je ubilježio čak sedam nastupa, odnosno zaigrao je u svim utakmicama Hrvatske te postigao jedan pogodak, protiv Kanade.

POGLEDAJTE: Miljenik žena dočekan u Novigradu

- Sve je bilo fenomenalno, bili smo tamo mjesec dana. Svaki dan je bio ispunjen. Sve je bilo na nivou, vrijeme, hotel, rezultat, sve je bilo savršeno - rekao je Majer u dnevniku NoveTV.

- Osjeti se umor, ali nema mi ljepše stvari od dolaska u Zagreb. Najsretniji sam, ovdje napunim baterije, još sam tu nekoliko dana i onda se vraćam u Francusku.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva

Hrvatska je u polufinalu izgubila od kasnijeg prvaka Argentine, a kako je i sam izbornik Zlatko Dalić rekao "prvi smo mogli biti i mi jer Argentinci nisu ništa jači."

- Ne mogu reći da žalim, mislim da je ovo treće mjesto velik uspjeh za reprezentaciju i naciju. Možda je utakmica mogla otići u drugom smjeru zbog onog penala, ali moram reći da su Argentinci zasluženo pobijedili. Bilo je to nezaboravno - dodao je Majer.

Zagreb: Vatreni na pozornici na glavnom Trgu napravili pravu feštu

Na glavnom zagrebačkom trgu Vatrene je dočekalo više od 80 tisuća ljudi.

- Doček je bio čudo. Pitanje je hoće li se to ikada više ostvariti, nadam se da hoće. Prije četiri godine bio sam na Trgu kao navijač. Nema boljeg od toga.

U lipnju iduće godine nastavlja se Liga nacija. Pred Vatrenima je poluzavršnica.

- Kao na Svjetskom prvenstvu, idemo po to zlato. Idemo ovo pokušati osvojiti - zaključio je Majer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani