To je to što me zanima!

'Majer: Što bih poklonio Lirimu Kastratiju za Božić? Pa tehniku'

Dinamo je povodom blagdana snimio zanimljiv video u kojem su Lovro Majer i Kristijan Jakić izvlačili fotografije igrača i trenera, a glavni zadatak je bio izabrati poklon za izvučenu osobu...
Vidi originalni članak

U sjajnom raspoloženju igrači Dinama otišli su na zasluženi odmor uoči nastavka sezone. A kako i neće. Nakon početka sezone u kojoj su prošli brojne turbulencije i velike promjene, Zoran Mamić uspio je stabilizirati i stvoriti stroj koji melje sve pred sobom. Klub je po drugi put u tri sezone osigurao šesnaestinu finala Europske lige, a u prvenstvu 'modri' drže prvo mjesto ispred Osijeka uz utakmicu više.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub je pustio igrače na zasluženi odmor nakon sjajnih izvedbi, pogotovo u Europi gdje su primili samo jedan gol u šest utakmica, a kako ih u sljedećoj sezoni čeka još teži posao, odmor im je potreban više nego ikada nakon napornog ritma 'četvrtak-nedjelja' kojeg su imali skoro svaki tjedan.

Dinamo je povodom blagdana snimio zanimljiv video u kojem su Lovro Majer i Kristijan Jakić izvlačili fotografije igrača i trenera, a glavni zadatak je bio izabrati poklon za izvučenu osobu. 

Majer je izvukao Lirima Kastratija, a na pitanje što bi mu poklonio, kao iz topa je izvalio: Pa tehniku! I nasmijao do suza Kristijana Jakića. Naravno, bila je to šala pa je dodao kako bi Kastratiju kupio brendiranu odjeću.

Bruno Petković je očito ljubitelj videoigara pa bi mu Kristijan Jakić kupio PlayStation 5, a Majer 'gejmerski' laptop. Dino Perić bi od Majera dobio knjigu o financijama, Joško Gvardiol slušalice, a Jakić bi treneru Zoranu Mamiću kupio skupi sat.

Što bi pak Majer dobio od Jakića? Mašinu za kosu da se ošiša.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tishma 25.12.2020.

    Malo bi mogli biti opusteniji...I Lovro,ak' si pravi zagrepčanec,smiješ ponekad i reci KAJ!!!Moram reci,jaka mu je ova fora s Kastratijem😂😂😂

  • MateCro 24.12.2020.

    Dobro je rekao.

  • KimboSlice 24.12.2020.

    Malo su uštogljeni momci ali dio videa s Belim me nasmijao 😂👍🏼

Komentiraj...
Vidi sve komentare