To je to što me zanima!

Majko mila, kakva godina, a samo si nam ti Mediću falio...

Mamić, Maleš, Marković i sad Medić najkontroverznije su ličnosti HNL-a u 2011. Vedran Celiščak morao je zbog Medićeva zlostavljanja u NK Zagrebu k psihijatru
Vidi originalni članak

Nazovi M radi ubojstva, kultni je Hitchcockov film iz 1954. godine. Parafrazirajući naslov, možemo reći da je za potpuno rasulo u HNL-u također potrebno jedno M. Samo, njega ne morate zvati. Ono se odnekud samo pojavi... 

Baš kao što se, nakon Markovića, Mamića i Maleša, eto, pojavio i Medić. Predsjednik NK Zagreba morat će se braniti od optužbe da je u svom uredu udario igrača Vedrana Celiščaka. 

- Medić ga nije napravio niti hranio i zato mu neće j.... majku, a još manje ga tući. Stoga sam odlučila javno reći sve o paklu kroz koji prolazi moj sin Vedran - rekla nam je vidno potresena i u suzama Marija Celiščak, majka nogometaša NK Zagreba, kojeg je 13. ovog mjeseca Medić navodno udario šakom u glavu.

Prema Marijinim riječima, Vedran je tražio da se dogovor o uvjetima raskida ugovora stavi na papir. Mediću je to bilo previše. 

- Udario ga je šakom. Vedran me istog dana nazvao i u šoku rekao da će se ubiti, no uspjela sam ga smiriti. Bila sam sa suprugom Zlatkom u bolnici Rebro, gdje se liječi od karcinoma. Možete misliti kakav je to bio šok za mene. Skamenila sam se - priča Marija.

Tako je u Kranjčevićevoj završila “luda” 2011. godina, u kojoj su nogometaši zbog namještanja završili u zatvoru, suci zbog primanja mita na rukama imaju lisičine, neki zbog neisplaćenih plaća na prosjačkom su štapu... Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš morao je preuzeti ulogu Eliota Nessa, Zdravko Mamić tvrdi da je u odnosu na sve izazivače jak kao Joe Frazier, a predsjednik Zagreba otišao je korak dalje i navodno podsjetio na Fraziera u akciji. Sve to s čelnog stolca gleda Vlatko Marković i na sva pitanja ima isti odgovor: “Nema nik’ih problema”.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Papi_1 01.01.2012.

    Huligani su u vrhu hrvatskog nogometa a ne na stadionima tj. ima ih ali se ne skrivaju ko ove p....iza lijepih odijela i udobnih fotelja!!

  • braanee 01.01.2012.

    najvece govno je medic,pa markovic,mamic, a tek onda ija ija o :)

  • Mozak 31.12.2011.

    U 2012-oj, osim šta vam svima želim puno zdravlja, želim i da se isprave sve sportske nepravde, da se procesuiraju svi lupeži i mutikaše, da se maknu svi pohlepni i sebični, da lopovi vrate šta su poćapali, da sirotinja više ne bude sirotinja, ...i ako je moguće da Hajduk bude prvak... !

Komentiraj...
Vidi sve komentare