Obavijesti

Sport

Komentari 21

Majko mila, kakva godina, a samo si nam ti Mediću falio...

Majko mila, kakva godina, a samo si nam ti Mediću falio...
4

Mamić, Maleš, Marković i sad Medić najkontroverznije su ličnosti HNL-a u 2011. Vedran Celiščak morao je zbog Medićeva zlostavljanja u NK Zagrebu k psihijatru

VIDEO

Nazovi M radi ubojstva, kultni je Hitchcockov film iz 1954. godine. Parafrazirajući naslov, možemo reći da je za potpuno rasulo u HNL-u također potrebno jedno M. Samo, njega ne morate zvati. Ono se odnekud samo pojavi... 

Baš kao što se, nakon Markovića, Mamića i Maleša, eto, pojavio i Medić. Predsjednik NK Zagreba morat će se braniti od optužbe da je u svom uredu udario igrača Vedrana Celiščaka. 

- Medić ga nije napravio niti hranio i zato mu neće j.... majku, a još manje ga tući. Stoga sam odlučila javno reći sve o paklu kroz koji prolazi moj sin Vedran - rekla nam je vidno potresena i u suzama Marija Celiščak, majka nogometaša NK Zagreba, kojeg je 13. ovog mjeseca Medić navodno udario šakom u glavu.

Prema Marijinim riječima, Vedran je tražio da se dogovor o uvjetima raskida ugovora stavi na papir. Mediću je to bilo previše. 

- Udario ga je šakom. Vedran me istog dana nazvao i u šoku rekao da će se ubiti, no uspjela sam ga smiriti. Bila sam sa suprugom Zlatkom u bolnici Rebro, gdje se liječi od karcinoma. Možete misliti kakav je to bio šok za mene. Skamenila sam se - priča Marija.

Tako je u Kranjčevićevoj završila “luda” 2011. godina, u kojoj su nogometaši zbog namještanja završili u zatvoru, suci zbog primanja mita na rukama imaju lisičine, neki zbog neisplaćenih plaća na prosjačkom su štapu... Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš morao je preuzeti ulogu Eliota Nessa, Zdravko Mamić tvrdi da je u odnosu na sve izazivače jak kao Joe Frazier, a predsjednik Zagreba otišao je korak dalje i navodno podsjetio na Fraziera u akciji. Sve to s čelnog stolca gleda Vlatko Marković i na sva pitanja ima isti odgovor: “Nema nik’ih problema”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"