To je to što me zanima!

Majstoru Petku naklonili se i u Uefi: Bruno nominiran za igrača tjedna u Konferencijskoj ligi!

Bruno i Eran Zahavi najbolji su strijelci natjecanja, obojica su dala po dva gola, sedam ukupno, ali je Hrvat odigrao utakmicu manje. Maccabi Tel Aviv zagorčao je život drugom grčkom klubu
Vidi originalni članak

Bruno Petković odigrao je još jednu dojmljivu utakmicu za Dinamo i s dva gola PAOK-u donio mu opipljivu prednost u osmini finala Konferencijske lige uoči uzvrata u Solunu idući četvrtak. Nagradili su ga i u Uefi.

Hrvatski reprezentativac ušao je u izbor za igrača tjedna u tom Uefinom natjecanju, uz Izraelca Erana Zahavija iz Maccabi Tel Aviva, Kanađanina Jonathana Davida iz Lillea i Nizozemca Jorrela Hata iz Ajaxa.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje nakon pobjede

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petković, Zahavi i David zabili su po dva gola, pri čemu su igračima Dinama i Maccabija za to trebala po tri udarca, a Lilleovom sedam. Zanimljivo, Petković i Zahavi su i najbolji strijelci natjecanja s po sedam golova, pri čemu Hrvat ima jednu utakmicu manje (šest).

Maccabi Tel Aviv priredio je senzaciju pobjedom nad Olympiacosom u Pireju 4-1, Lille je razbio Sturm u Grazu 3-0, a Ajax hrvatskih reprezentativaca Josipa Šutala i Borne Sose remizirao bez golova kod kuće protiv Aston Ville.

Posjetitelji Uefinih internetskih stranica mogu glasovati za najboljeg igrača tjedna OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • radijator@ 08.03.2024.

    Uzalud vam trud, Petko nije nikakav igrač niti će biti, niti će ga se uspjeti prodati i na njemu zaraditi.

  • kaj te briga2 08.03.2024.

    ko je taj Petko? Jel to ona ljencina,glumac...😂😂😂

  • no sleep 08.03.2024.

    Znači sljedećih par tekmi treba trpat na kladu da ne zabija

Komentiraj...
Vidi sve komentare