To je to što me zanima!

Makarani dobili 'petardu' od Benfice na početku Lige prvaka

Hrvatski prvak u futsalu Novo vrijeme porazom je otvorio nastup u skupini C Elitne runde Lige prvaka koja se igra u Lisabonu. Benfica je pokazala zašto je jedna od najboljih u Europi slavivši protiv Makarana sa 5-0.
Vidi originalni članak

Benfica je ipak razina više od Makarana što su i pokazali s 5-0 pobjedom.

Nakon tri pogođene vratnice u početnih pet minuta (Fernandinho dvaput, Robinho) Benfica je u  povela u osmoj minuti golom Cecilija koji je kaznio izgubljenu loptu Bajrušovića. Dvije minute potom Campos je povisio rezultat, a na poluvrijeme se otišlo rezultatom 3-0 nakon drugog gola Camposa u 19. minuti.

Portugalci su u prvom poluvremenu imali čak 22 udarca, a Makarani samo dva. I u drugom dijelu Benfica je nastavila dominirati. Na 4-0 je povisio Robinho (23), a Campos je u 29. minuti zabio za konačnih 5-0. Mogli su Makarani barem do utješnog gola, ali je Roncaglio obranio udarac Bajrušovića, a potom je Duje pogodio gredu.

- Vidljivo je da je Benfica dva ranga ispred nas i rezultat je realan, ali mi je žao što nismo dali sve što imamo. Očito su igrači bili impresionirani događajem, dvoranom i protivnikom. Bili su sputani i nisu bili "glavom" u detaljima koje smo pripremali. To se najbolje vidi u prva dva gola koja smo primili iz oduzete lopte i iz prekida, a u tome je Benfica najjača. Bolji smo nego što smo prikazali, no ovo nam je dobra škola za budućnost da vidimo kako to izgleda na jednom višem nivou - poručio je trener Teo Strunje.

U drugom susretu skupine sastaju se domaćin Sporting i ruski Sibirjak.  Novo Vrijeme u petak će igrati protiv Sportinga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kopic_na_zici 15.11.2018.

    Nego kaj je sa bivsim predsjednikom nacionala??onim postenjakom koji je protiv HNS-a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare