To je to što me zanima!

Makedonci oslabljeni na Euru: Nestorovskom operirali koljeno

Ove je setone skupljao minute u dresu Udinesea, dok je za Makedoniju redovito igrao. No, Iliji Nestorovskom (31) pokidali su se prednji križni ligamenti koljena i mora na šestomjesečnu pauzu
Vidi originalni članak

Žao mi je, ali spreman sam se nastaviti boriti. Nažalost, propustit ću Europsko prvenstvo do kojeg mi je jako stalo. Međutim, prebrodit ću ovaj izazov i vratiti se jači nego prije. Put je težak, ali ja sam spreman, javio se Ilija Nestorovski (31) iz bolničkog kreveta nakon operacije prednjih križnih ligamenata.

Bivši napadač zaprešićkog Intera nije igrao u prošlom kolu protiv Beneventa (4-2), a neće ni zaigrati još neko vrijeme. Naime, oporavak od ovakve operacije taje barem šest mjeseci, što znači da bi Iliju na terenu mogli vidjeti u punom sjaju tek negdje krajem godine. 

Imao je Nestorovski veliku priliku zaigrati sa svojom reprezentacijom na nadolazećem Europskom prvenstvu gdje bi uz prekaljenog Gorana Pandeva (39) zasigurno bio makedonska napadačka igla u skupini sa Nizozemskom, Ukrajinom i Austrijom. No, bilo kako bilo, morat će suigrače pratiti iz naslonjača.

U dresu reprezentacije je zabio devet golova u 42 utakmice, a podsjetimo, imao je i svoju epizodu u Zaprešiću te je svojevremeno bio i najbolji strijelac lige s 25 golova u sezoni 15/16, a nakon toga je za pola milijuna eura otišao u Palermo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AC.MILAN 27.04.2021.

    "U dresu reprezentacije je zabio 42 gola u deset utakmica". 42 gola u 10 utakmica. pa to je svjetski rekord. bravo novinaru, naravno, poslije će ispraviti i ja ću ispasti glup ovdje  :)

  • Eminem91 27.04.2021.

    Pandev je za njega profesor doktor

Komentiraj...
Vidi sve komentare