To je to što me zanima!

Makedonci se vesele: U napadu će im igrati Nestorovski i Ejupi

Makedonci će oformiti opasan napadački tandem Nestorovski - Ejupi što bi svakako trebalo utjecati na poboljšanje njihovih rezultata gdje u četiri odigrane kvalifikacijske utakmice za SP 2018. u Rusiji imaju četiri poraza
Vidi originalni članak

Makedonski izbornik Angelovski pozvao je golgetera Osijeka Muzafera Ejupija za utakmice s Lihtenštajnom i Bjelorusijom, stoji na službenoj klupskoj stranici. 

Dobre igre Muzafera Ejupija i njegovi golovi u dresu osječkog prvoligaša nisu ostali bez odjeka i u Makedoniji, čiji je državljanin.

Prvi strijelac HNL-a dobio je poziv makedonskog izbornika Igora Angelovskog za dvije utakmice koje će Makedonci odigrati tijekom ovoga mjeseca.

Samim time, Makedonci će oformiti opasan napadački tandem Nestorovski - Ejupi što bi svakako trebalo utjecati na poboljšanje njihovih rezultata gdje u četiri odigrane kvalifikacijske utakmice za SP 2018. u Rusiji imaju četiri poraza.

Naime, njihova nacionalna selekcija prvo će 24. ožujka gostovati kod Lihtenštajna u kvalifikacijskom dvoboju za plasman na Svjetsko prvenstvo iduće godine u Rusiji, a potom će Makedonija, četiri dana kasnije, u Skoplju ugostiti reprezentaciju Bjelorusije u prijateljskom susretu. 

Ejupi je poziv svakako zaslužio onim što je pokazao igrajući za Osjećane, prvenstveno imajući u vidu njegovih 11 golova u prvenstvenim susretima HNL-a.

Inače, Muzo, kako ga zovu suigrači u Gradskom vrtu, dosad ima jedan nastup za makedonsku A vrstu, a nastupao je i za selekciju U-21 u kojoj je odigrao pet utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Josip Joe Milovich 09.03.2017.

    Respektabilno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare