To je to što me zanima!

Maksimir će biti pun: Ulaznica za istok i zapad više nema...

Iz Dinama su objavili kako je u samo dva dana rasprodano više od 19.000 ulaznica za susret protiv bečke Austrije. Karata za tribine istok i zapad dolje više nema.
Vidi originalni članak

Ostalo je ulaznica za sjever gore i dolje. Ali i te će karte vjerojatno biti rasprodane na dan utakmice. Iz Dinama su u utorak objavili kako su za utakmicu protiv bečke Austrije (srijeda 20.45 sati) tribine istok i zapad rasprodane.

- U dva dana rasprodano je oko 19.000 ulaznica. Tribine zapad dolje i istok su potpuno rasprodane. U srijedu će po cijeni od pet kuna u prodaji još biti tribine sjever dolje i gore - objavili su iz Dinama.

Kapacitet Maksimira za utakmicu protiv Austrije je 26.000 mjesta jer je tribina zapad gore zatvorena, a na jugu će biti gostujući navijači.

Prema svemu sudeći, Dinamo će u srijedu jednu od ključnih utakmica sezone igrati pred gotovo rasprodanim Maksimirom.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • zera 21.08.2013.

    Po meni je debilno pisati o rasprodanom maksimiru da su karte bile 50 kuna nebi bilo više od 5000 ljudi. Neradi se tu o neimaštini i o recesiji već Dinamo jednostavno nema prave istinske navijače sve je to umjetno kada Mamić ode sve će se to raspasti kao kula od karata.

  • lisabon 21.08.2013.

    O Mate,opet si tu?Stvarno si nesretan.Nema nista o Hajduku pa si tu gdije je Dinamo.Vidim Sovsica niste doveli,ali Messi iz Afrike je na ulaznim vratima.Hoce li biti para za struju i vodu?Znam,za place igraca nema,ali "jubav" prema "nasoj dici" je bez granica.Svi bi zivot dali da mogu igrati "u Ajduka".Evo ti pjesmica za kraj:BIT CE U SUBOTU PO FRULI U PULI.

  • boww 21.08.2013.

    Halo tovari jel se dila gori sto!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare