To je to što me zanima!

Maksimir rasprodan u jednom danu: Fince čeka 'plavi pakao'

Blagajne su se otvorile jučer u 9 sati. Mnogobrojni navijači od 6 ujutro stajali su u redu. U nekoliko sati prodane su istočna i zapadna tribina. Sjever je 'nestao' do 17h
Vidi originalni članak

Bit će prava ludnica. Evo kupim karte i trk na posao, pričao je gospodin kojeg smo jučer zatekli u 7 sati u redu za ulaznice kod Dinamovog stadiona. Nije bio prvi. Sat vremena prije njega navijači su već počeli formirati red.

Žene, djeca, stari i mladi... Svi su čekali na dragocjeni komadić papira. Dinamo - Helsinki, uzvratna utakmica 3. pretkola. Jedno je sigurno, ulaznica više nema. Maksimir je rasprodan u jednom danu!

Onakvi redovi pred blagajnama se ne pamte od utakmice s Partizanom. "Gusjenica" navijača dosezala je maksimirski stadion. No navijači su strpljivo čekali, a neki od njih nisu uspjeli kupiti ulaznicu.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nakon utakmice s Neftčijem najavio je da će i protiv Helsinkija ponuditi navijačima istu cijenu ulaznica kako bi im se zahvalio za atmosferu koju su napravili protiv azerbajdžanskog prvaka.

Dinamo je prvu utakmicu u Finskoj dobio 2-1 i "modri" su pred 4. pretkolom Lige prvaka. Utakmica počinje u srijedu u 20.45 sati. 

Helsinki bez Litmanena: Nije mi dobro, lopta me pogodila u glavu

Prije nekoliko tjedana Jari Litmanen nezgodno je pao i zadobio potres mozga. Na jučerašnjem treningu lopta ga je pogodila u glavu i Litmanen neće ni putovati u Zagreb.

- Moram se pobrinuti za ozljedu. Jako me lopta pogodila u glavu - rekao je Jari.

Pream finskim medijima, Litmanen je bio upitan zbog ozljede koljena, a trener je trebao odlučiti nakon treninga hoće li ga voditi u Zagreb. No lopta u glavu i Finac ne ide na Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • lupocet 13 05.08.2011.

    hajduk ima ovce ali nema novce,dinamo ima novce i ovce,samo njihove ovce okuplja jedan čoban koji jede njihovu plavu janjad

  • dario1983 03.08.2011.

    sta se sad pravite pametni, a kad se igra hnl prosjek vam je 500 ljudi.....gdje su onda ti veliki navijaci......stadion mora biti jednako popunjen i kad igra istra i kad igra barcelona....ja na utakmicu idem gledati svoj klub, a ne protivnika

  • marvtheanimal 03.08.2011.

    cek a di ste vi Obozavatelji dinama protiv cibalije,osijeka,varazdina,splita?? zasto samo dolazit na velike tekme ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare