To je to što me zanima!

Maksimirski kuloari bruje: Joe Šimunić kandidat za trenera?!

HEJ, JOE! Čelnici Dinama najbliži su odluci da na klupu instaliraju superpoznato, karizmatično ime, čovjeka koji ima 'mali milijun' velikih utakmica u nogama, a trenutačno je zaposlenik HNS-a
Vidi originalni članak

Mario Cvitanović je, kao što smo već napisali, praktički bivši trener Dinama. Nitko mu još to nije rekao, ali iz dobro obaviještenih izvora saznajemo kako je kompletno čelništvo Dinama, od predsjednika Mirka Barišića do Zdravka Mamića, koji je utakmicu gledao iz bolesničke sobe - zgroženo igrom Dinama u Albaniji.

U njihovim glavama Mario Cvitanović ionako je bio privremeno rješenje dok ne nađu 'pravog' trenera koji će zamijeniti Ivajla Peteva. Maksimirski kuloari u petak ujutro bruje da su čelnici Dinama najbliži odluci da na klupu instaliraju superpoznato, karizmatično ime, čovjeka koji ima 'mali milijun' velikih utakmica u nogama. A trenutačno je zaposlenik - Hrvatskog nogometnog saveza.

Joe Šimunić navodno je prilično ozbiljan kandidat za klupu Dinama. Bio bi mu to prvi samostalni trenerski posao, zasad je tek pomoćnik Anti Čačiću u reprezentaciji, ali jasno je da ima velikih ambicija u trenerskoj karijeri i da je ovo tek početak.

Valja vidjeti što će odlučiti Barišić i Mamić nakon prospavane noći.

No prema svemu sudeći, klupi Dinama najbliži je dobri stari Joe. 

 

Bi li Šimunić bio pravo rješenje za Dinamo?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 218

  • 27.08.2017.

    kad je mlađi Mamić odlazio pa nakon njega Kranjčar i doveden Petev, napisao sam ovdje da je to dio plana klana Mamić da pokažu svima kako Dinamo ne može bez njih. I to se obistinjuje. Stariji Mamić se službeno maknuo s mjesta dopredsjednika i Dinamo "propada" ( jer se njega očito i dalje sluša) a fikusi poput Barišića (i ovog lika koji je s njim optužen)ionako nisu u stanju ništa napraviti i dovađaju samo loše ili posve neiskusne trenere. I sada više stvarno nije važno tko je trener jer više i nema igrača. Sada će početi i problemi s lovom (više nema igrača za koje bi neko dao više od 100 E (osim naravno Dinama kad kupuje velikane poput Lecjaksa, baršunastog slovenca i sličnih genijalaca. Po svemu sudeži niti za Soudanija nitko nije spreman dati iole značajniju lovu. A i Bandić će ppolako postati prošlost i Dinamo ide u smjeru Hajduka i ostalih HNL ligaša.....

  • nixon8@net.hr 25.08.2017.

    Čoban ,samo još jedan u nizu.

  • Sensei_2 25.08.2017.

    Mario Cvitanović je prije tjedan dana bio proglašen izvrsnim trenerom čiji se rad vidi na utakmicama protiv Rijeke i Hajduka, a sada je pred otkazom. E dok je takvog vođenja kluba samo će se na sreću ulaziti u euro skupine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare