To je to što me zanima!

Mala 'pobjeda' Reala; prednost pred Barcom nakon tri godine

Real Madrid pobjedom nad Getafeom osigurao je prvo mjesto, ali i dva mala, ali za moral vrlo važna boda prednosti pred Barcelonom koja je kiksala sa R. Sociedada
Vidi originalni članak

Ako se dan po jutru pozna onda je ovo jutro za Real Madrid počelo itekako dobro. 'Galacticosi' su nakon tri godine konačno ispred Barcelone. Iako je prvenstvo tek počelo i odigrana su tek tri, odnosno dva kola Real Madrid slavi svoju malo osobnu pobjedu nad vječnim rivalima.

Momčad Josea Mourinha dva je boda ispred Katalonaca. To im se nije dogodilo od 2008. godine, od kad je na klupu 'blaugrana' zasjeo Pep Guardiola. Madrižani su bili izjednačeni po broju bodova s Barcelonom u prvenstvu, ali već dugo nisu imali priliku gledati na rivale s vrha tablice i s dva boda prednosti.

Barcelona je kiksala na gostovanju kod Real Sociedada, odigravši neriješeno i tako poklonila dva boda prednosti Realu koji je svoj zadatak s Getafeom odradio i svladao goste s 4-2.

I nije neki podatak možda, držeći u obzir da je kola u Primeri 38., a odigranih susreta tek dva, ali Moruinhovim će dečkima biti itekakav poticaj u želji da prednost, i to što veću, pred Barcelonom i zadrže.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • gogson00 12.09.2011.

    Real će na tim malim tekmama ove sezone bit prvak. Ne mora pobijediti Barcu da bi bio prvak, jer će ovi kiksat još nekoliko puta, a teško da će se takve stvari dogoditi i Realu, iako nikad ne znaš...

  • Nisam Taj 12.09.2011.

    Ma sigurno ce biti prvaci ove sezone radi toga :))) Poznato je da Barca uvijek ulazi slabije pocetkom sezone u prvenstvo ali kad se masina ugrije onda samo treba ulje nadosipavat.

  • nogometni_talent 12.09.2011.

    cuj to poslje tri godine, a i prosle sezone smo imali prednost..hahahaa....koji seljak li je ovo napisoo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare