To je to što me zanima!

Malaga na korak do senzacije, vodila 2-0 kod Reala i izgubila

"Kraljevski klub" nije igrao nimalo kraljevski u prvoj utakmici osmine finala kupa. Do 68. minute na svom terenu gubili su od Malage. Uspjeli su preokrenuti i slaviti 3-2
Vidi originalni članak

Nakon pola sata Malaga je na Santiago Bernabeuu vodila 2-0. Real je mlako ušao u utakmicu, a Malaga je to spremno dočekala. U 60. minuti tribine su zapljeskale. Ne, Real nije zabio, ali iz igre je izlazio Ruud van Nistelrooy, danas napadač Malage, a nekoć ljubimac Realovih navijača. 

Ulaskom Khedire i Benzeme Jose Mourinho prelomio je utakmicu. "Kraljevski klub" smanjio je u 68. minuti golom Khedire. Dvije minute kasnije zabio je Higuain da bi Benzema donio veliki preokret i pobjedu Reala 3-2.

- Rekao sam svojim igračima na poluvremenu da bih zamijenio svu jedanaestoricu da mogu. Napravio sam tri zamjene kako bi momčad počela igrati drugačije. Razmišljao sam da to napravim čak i prije poluvremena, ali ne volim to raditi. Trojica koju sam izvadio na poluvremenu (Kaka, Callejon i Arbeloa, op. a.) nisu bili ništa lošiji od ostalih, ali više izmjena nisam mogao napraviti - rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za novinare nakon utakmice.

- U nastavku se promijenio ritam, ali i koncentracija mojih igrača. Ako smo mogli igrati tako u drugom poluvremenu, zašto nismo i u prvom? Na kraju se ipak računa rezultat nakon dviju utakmica. Važno je proći dalje - dodao je Mourinho.

Trećeligaš nastavlja sa senzacijama

Momčad Albacetea, koja igra u trećoj ligi, a u prethodnoj rundi je izbacila madridski Atletico, odigrala je kod kuće s prvoligašem Athleticom 0-0. Novo iznenađenje priredio je i Mirandes, još jedan klub iz treće lige, koji je u prošloj rundi izbacio Villarreal, a ovoga puta je kod kuće pobijedio prvoligaški Racing s 2-0. Drugoligaš Alcorcon bio je bolji na svom terenu od prvoligaša Levantea s 2-1.

Kup kralja, osmina finala, prve utakmice:

Real Madrid – Malaga 3-2 (Khedira 68, Higuain 70, Benzema 78 / Sanchez 10, Demichelis 29)

Albacete - Athletic 0-0

Mirandes – Racing 2-0 (Pablo 34, Martins 45+2)

Alcorcon – Levante 2-1 (Borja Perez 13, Nagore 52 / Pallardo 23)

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Messi100 04.01.2012.

    Umalo senzacija, šteta ali vidi se kvaliteta i jačina kluba.Sada čekamo Barcelonu i opet "finale kupa kralja.Nadamo se da će bit pravi spektakl

  • gost123 04.01.2012.

    vidjelo se koliko im fali di maria !!!

  • tukijele 04.01.2012.

    a u vezi skakanja na suce...molim vas, u sto jacem klubu igraju to ce vise vrsit pritisak na suca, jer su u velikom klubu i mogu tako nesto izborit, kao da barcelonini igraci to ne rade(bez ikakvih uvreda, samo normalna stvar u nogometu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare