To je to što me zanima!

Maldini: Najveći favorit za naslov bez sumnje je Inter

Legendarni kapetan Paolo Maldini nada se da će Milan uzeti 'Scudetto', ali glavnog favorita vidi u Interu. Tvrdi da Milanu nedostaje igračkog kadra
Vidi originalni članak

Milanu nedostaje svježa 'krv' i dugoročni planovi, komentar je legendarnog kapetana 'rossonera', Paola Maldinija, na dvogodišnju sušu trofeja.
- U klubu se previše gleda na trenutačnu situaciju, a premalo na ono što budućnost donosi. Pogotovo je to bilo primjetno nakon osvajanja naslova u Ligi prvaka 2007. godine. Bili smo tada na krovu Europe i svijeta, ali smo bili i svjesni da nismo najjača momčad. Da je bilo želje za trajanjem tada je bilo izvrsno vrijeme za investirati u igrački kadar, naravno i za zadržavanje najistaknutijih pojedinaca u momčadi - dodaje Maldini, koji je cijelu igračku karijeru proveo na San Siru (1984.-2009.).
Ipak, legendarni kapetan smatra da momčad ima dovoljno snage da se vrati na staze osvajanja trofeja, premda kao prve favorite za naslov u prvenstvu vidi nogometaše Intera.
- Milan se ima pravo nadati naslovu, no Inter je bez sumnje veći favorit. Imaju prikladniju momčad za osvajanja naslova - zaključio je Maldini.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_37063 20.12.2009.

    legenda! jedan od rijetki koji se nije proda, svaka casta

Komentiraj...
Vidi sve komentare