To je to što me zanima!

Maleni Zied izašao na teren s Ronaldom, obitelj u loži Reala

Sirijska obitelj, koja je javnosti postala poznata nakon sramotnog 'cipelarenja' mađarske novinarke, bila je gost Real Madrida na sinoćnjoj utakmici s Granadom
Vidi originalni članak

Nesretna sirijska izbjeglička obitelj Mohse posljednjih dana napokon proživljava lijepe trenutke. S dramom ove sirijske obitelji javnost je upoznata nakon sramotnog poteza mađarske novinarke. U bijegu iz ratom uništene Sirije otac obitelji Osama Abdul sa sedmogodišnjim sinom Ziedom stigao je do mađarske granice. Tamo ih je dočekala policija, ali i sramotna novinarka Petra Laszlo. S kamerom na ramenu Petra je podmetnula nogu Osami, a ovaj je pao zajedno s malenim sinom u naručju. Snimka je obišla svijet, novinarka dobila otkaz, a Osama, inače nogometni trener u Siriji, posao u Getafeu.

U cijelu priču odmah se uključio i Real Madrid. Obitelj su pozvali u obilazak stadiona, a ugostili su ih i na utakmici s Granadom na Santiago Bernabeuu. Maleni Zied dobio je i tu čast da držeći za ruku svog idola Cristiana Ronalda izađe na teren legendarnog stadiona. Ostatak obitelji pobjedu je pratio iz lože, a lice malenog dječaka napokon je ozario široki osmijeh neizbrisive sreće.

- Real je naš klub. Svi u obitelji navijamo za njega. Stvarno volim ovaj klub i hvala svima što su nas ugostili na Bernabeuu. U Siriji svi sanjaju da vide Real uživo - rekao je Osama.

Kao podršku nesretnim sirijskim izbjeglicama koje bježe iz ratom uništene domovine svi Realovi igrači na teren su izašli u majicama s natpisom kojim zovu na podršku sirijskim izbjeglicama.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • the-bossko 20.09.2015.

    pa nije ona samo sramota ovog društva , nego ste svi vi novinari sramota ovog društva , svi koji lažete i iskrivljujete istinu ,, pazi " cipelarila" kao da smo mi ćoravi

  • rođo101 20.09.2015.

    bože moj dragi koja se propaghanda radi,a sami u španjoilskoj imaju gladni i žedni ljudi više nego kod nas,ma gadi misa ova evropa više,gadimi se sve pomalo.

  • 20.09.2015.

    bravo za novinarku, tako se brani domovina, ne dati strancu da bez ikakvih dokumenata se presetava po zemlji kako hoce!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare