To je to što me zanima!

Maleš: Duboko sam razočaran Šimunićem, očito ima cijenu

"Duboko sam razočaran njim kao čovjekom koji je dao riječ, dogovorio dolazak u Hajduk, jučer kaže da ne želi biti uzrok podjele Hrvatske i onda potpiše za Dinamo"
Vidi originalni članak

Službeni Hajduk ne miri se s viješću kako je Josip Šimunić potpisao dvogodišnji ugovor s Dinamom. Maleš je sve do ranih popodnevnih sati vjerovao u obećanje da će Šimunić doći u Hajduk, a kad je reprezentativni stoper potvrdio da je zbog mogućnosti igranja u Ligi prvaka izabrao Dinamo, Maleš se oglasio priopćenjem koje donosimo u cijelosti:

- Duboko sam razočaran Šimunićem kao čovjekom koji je dao riječ, dogovorio dolazak u Hajduk, jučer kaže da ne želi biti uzrok podjele Hrvatske na dva dijela, a zatim potpiše za Dinamo. Ovo otužno stanje u hrvatskom nogometu će trajati dok god nadležne institucije budu dopuštale da u HNL-u sve ima svoju cijenu, kao što je očito ima i Šimunićev obraz.

Idi na 24sata

Komentari 288

  • tona987 03.09.2011.

    pa šta bi trebao doć u Hajduk i igrat hnl i kup...ide u klub gdje će igrat evropi i gdje ima para sta će u jadnom ajduku....

  • Tomo10 02.09.2011.

    "Duboko sam razočaran Malešom, očito nema cijenu"

  • Tomo10 02.09.2011.

    Nek mi neko dokaže i pokaže gdje i kad je Šimunić bilo što obećao bilo kome ? Čovjek je pregovarao s jednima i drugima, vidio činjenično stanje i odlučio se za Dinamo (potpuno logično), a da li je napravio dobar potez to ćemo vidjeti. Može se desiti da se ozlijedi na Malti, pa evo mlohave ćune i Dinamu i Hajduku. Jedino što je u ovom trenutku važno je da se Maleš javno ispriča Šimuniću zbog neugodnosti koje mu je priredio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare