To je to što me zanima!

Maleš nastupa za Svagušinu momčad na 'Četiri kafića'...

Svaguša okuplja moćnu momčad, osim Hrvoja Maleša, za Bobis bi trebali zaigrati i predsjednik nogometnog sindikata Šimić, pa Perišić, Mornar, Olić, Vukušić, Anas
Vidi originalni članak

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš zaigrat će na jubilarnom desetom turniru 'Četiri kafića' 26. prosinca u Spaladium areni.

- Počašćen sam pozivom da nastupim na turniru, pogotovo jer se radi o humanitarnoj priredbi za pomoć djeci s posebnim potrebama. Organizatorima sam potvrdio svoj nastup – kratko je rekao Maleš.

Premda su ga svi sudionici zvali u svoje redove, predsjednik Hajduka trebao bi zaigrati za 'Bobis' koji vodi njegov prethodnik Joško Svaguša.

- Obećao sam mu dres s brojem 10 – otkrio nam je Svaguša, koji po prvi put nastupa na turniru.

- Do sada sam bio samo sponzor, ove godine dolazim osvojiti turnir. Uvijek su nove momčadi osvajale prva mjesta, nema smisla da se tradicija prekine.

Svaguša okuplja moćnu momčad, osim Hrvoja Maleša, za Bobis bi trebali zaigrati i predsjednik nogometnog sindikata Dario Šimić, potom Ivan Perišić, Ivica Mornar, Ivica Olić, Ante Vukušić, Anas Sharbini..., a s klupe će ih voditi Stanko Poklepović i Zoran Vulić.

Započela je i prodaja ulaznica, koje se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti u kafićima sudionicima turnira, Tropic Club Equador, Vanilla, Kauri i Bobis (Marmontova ulica).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gružanin 17.12.2011.

    Što zar USKOK nema svoju ekipu ?

  • zabava_101 16.12.2011.

    Hvala ti cigo http://zabavi.se/index.php/hrvoje-males/

  • SanaderCACA 16.12.2011.

    ahahah admine vidim ispravio si :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare