To je to što me zanima!

Maleš se ne ljuti na Neretljaka: Želimo Mati svu sreću u karijeri

S Neretljakom smo dogovorili posudbu na šest mjeseci, te smo u travnju započeli razgovore o produljenju ugovora. Nismo se uspjeli dogovoriti, rekao je Hrvoje Maleš
Vidi originalni članak

U Hajduku nisu bili pretjerano iznenađeni odlaskom Mate Neretljaka, niti su ljuti što je njihov bivši igrač prihvatio ponudu s Kantride i potpisao za Rijeku. Željeli su ga zadržati, no za to nije bilo uvjeta.

- S Matom Neretljakom smo u zimskom prijelaznom roku dogovorili posudbu na šest mjeseci, te smo u travnju započeli razgovore o eventualnom produljenju ugovora, no nismo uspjeli postići dogovor koji bi zadovoljio obje strane. Zajednička suradnja je bila vrlo korektna, Neretljak je pravi profesionalac i želimo mu puno sreće u nastavku karijere - rekao je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš.

Neretljak je inače u Hajduku zarađivao 10.000 eura mjesečno, no novac mu je nije isplaćen, nego mu je kod klupskog sponzora kupljen automobil VW Touareg. Slične su mu uvjete ponudili i za nastavak suradnje, dakle oko 10.000 eura mjesečno, no Neretljak ih je odbio jer je u Koreji, a kasnije će se ispostaviti i u Rijeci, dobio znatno više.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • bruno 8 24.05.2012.

    nemojte se hajdukovci ljutiti,al hajduk je tako glup klub i ovi sto ga vode

  • bruno 8 24.05.2012.

    cuj ljuti,pa mate nije plaću ni dobivao

  • pepelefuj 24.05.2012.

    e moj malešu što niko nije uspio ti ćeš, sahranit hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare